Офіційні сайти відомств




» 2010 » Лютий » 25 » ЗАЯВА КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ /КМВ ВОВ – державників/
09:15
ЗАЯВА КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ /КМВ ВОВ – державників/
ЗАЯВА
КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ /КМВ ВОВ – державників/  
У ЗВ’ЯЗКУ З АКТИВІЗАЦІЄЮ АНТИУКРАЇНСЬКИХ, АНТИДЕРЖАВНИЦЬКИХ СИЛ.

Нещодавно з трибуни  Верховної ради України  заступником голови парламентської фракції КПУ, партдепутатом  П. Цибенком  був здійснений виступ із «заявою від  ветеранів» з осудом Указу Президента України В.А.Ющенка про   посмертне надання звання Героя України  Степанові Бандері - організатору збройної боротьби з московським і берлінським окупантами, які змагались в кривавій розв’язаній ними боротьбі Другої світової війни за  приєднання Україною  до Третього райху  і Совєцького Союз.

Самозваний представник ветеранів Цибенко- вірний яничар московського комуністичного окупанта – представляє лише  ветеранів- колоборантів - вірних  поплічників кривавої тоталітарної компартії вже мертвого Союзу, саме тих вірних «ленінців та сталінців», які  вкрили могилами Україну в роки голодомору та  масових убивств.  Цибенкові жалі на «несправедливий Указ»  поділяють  колишні, сьогодні безробітні, сексоти, оперуповноважені, наглядачі політичних концтаборів, члени  «трійок», що здійснювали  маніакальні «ідеї» Ульянова-Леніна та  Джугашвіллі – Сталіна по знищенню «ворогів народу», а потім намагались відмитись від  крові на ХХ та наступних зїздах КПСС. Вони ніяк не
можуть змиритися з фактом збройного опору  найсвідомішої частини української нації, організованої в Українську повстанську армію. Їм і досі здається «зрадництвом» , коли, захищаючи  Україну та життя свого народу, українські повстанці відповідали вогнем на вогонь катів та зрадників. Очолили  боротьбу проти окупантів  нині Герої України Степан Бандера та Роман Шухевич. І хоч провідник ОУН/р/  Степан
Бандера всю війну перебував у концтаборі Заксенхаузен, він залишався для сталінських поплічників-комуністів ворогом № 1, бо ідейно надихав  українців на боротьбу за визволення України з опертям на власні сили. За наказом  Хрущова він був по-бандитському  вбитий совєцьким найманцем так, як це зробили комуністи з Симоном Петлюрою, Євгеном Коновальцем, Левком Ребетом  та іншими борцями за незалежність. Українські ветерани-державники відкидають прагнення комуністів відзначати лише совєцькі  свята та уславлювати  комуністичних військових командирів, які гнали тисячами  солдатів на кулемети, щоб  виконати накази тирана Сталіна. Більше за все вони боялись, щоб  люди не повернули зброю проти своїх поневолювачів.

Коли Сталін вступив у змову з Гітлером за переділ світу, це  ветерани -«цибенківці»  іменують «мудрим і геніальним керівництвом» вчорашнього неука-семінариста Джугашвіллі - Сталіна, а  війну Повстанської армії  проти вчорашніх «братів по крові  комуністів і націонал-соціалістів»  - «зрадою». Більше як піввіку комуністична пропаганда вбиває  в голови людей ненависть до «українського буржуазного націоналізму», який збройно стояв на перешкоді винищення  української та інших національностей. Кати українського народу, яким місце не у парламенті, а на лаві підсудних у Нюрнберзі, мають нахабство  кидати в пам’ять  борців за незалежність  кривавим брудом,  утвореним після розстрілу невинних жертв,
незважаючи   на  рішення ПАРЕ, яка визначила  комуністичний тоталітаризм таким же фашизмом, як і гітлерівський націонал- соціалізм. Ось кого терпить у своєму середовищі українське суспільство!  Ось чому вони продовжують лякати  малосвідомих і необізнаних людей іменем  Степана Бандери. Ось чому вони залякують народ  військовим союзом  з   НАТО, бо  напад на одного  з членів  цього  об
єднання означає напад на  всі країни  Північного оборонного союзу.  Вони бояться і ненавидять   НАТО, бо знають, що вступ України до оборонного союзу назавжди покладе край  зажерливій  «братній» Москві надавати «братерську допомогу»  своїм союзникам в Україні – комуністам та  малоросам-переверням. Послужливу роль у підігріванні комуністичним  «борцям за всенароднє щастя»  відіграють сучасні претенденти на «еліту», що повиповзали з комуністичних організацій і прагнуть очолити українську націю. Саме вони намагаються «перекрити» святом Злуки  найвизначнішу подію в  історії України - проголошення незалежності  1У Універсалом Центральної ради від 22 січня 1918 року, бо визнання єдиного проголошення незалежності  вимагає визначення   перебування  московсько – більшовицьких військ в Україні як  акт окупації, що перекреслює всі  «закони» окупаційної Верховної ради УРСР в тому числі і проголошення «третьої незалежності», що була гарячково прийнята комуністами разом з «толерантщиками» з табору  демократії, щоб за всяку ціну не допустити відновлення придушеної комуністами  незалежності Української  Народньої Республіки.

Київське міське відділення Всеукраїнського  об’єднання ветеранів /державників/  рішуче  протестує проти  перебування в українському парламенті сучасних комуністів – продовжувачів  злочинної «ідеї  диктатури пролетаріату» - інструкції по масовому винищенню людей - і закликає  український народ до опору промосковським окупантам, які силою зламали Українську Народню Республіку, загребли Україну та встановили режим окупації, ослаблений але збережений і на сьогодні. На превеликий жаль,  отруєна більшовицькою свідомістю «класової боротьби» та «інтернаціоналізмом»  українська громада у 1991 році не знайшла в собі сили  всупереч послужливим «толерантщикам»  оголосити рішучу боротьбу окупанту за відновлення незалежності від 22 січня 1918 року. Так народилась  «третя» незалежність, породжена незаконною   окупаційною структурою – Верховною радою УРСР.

 В звязку з цим  українські ветерани- державники заявляють, що:

1. Визнають  єдине  проголошення незалежності України від   22 січня 1918року  Четвертим Універсалом Центральної Ради.

2.Визнають введення  військ більшовицької Росії  на територію незалежної України АКТОМ ОКУПАЦІЇ,

3. Визначають проголошення  третьої незалежності України 24 серпня 1991 року окупаційною структурою Верховної Ради УРСР незаконним  актом, який проголосив  вже проголошену незалежність України, і «затвердив»  вже  без них і всупереч ним затверджені державні символи: герб Тризуб, блакитно-жовтий прапор та Гімн « Ще не вмерла  Україна». Виправдання  такому політичному та юридичному  блюзнірству  немає жодних законних  підстав.

4.Визнає 24 серпня 1991 року як Акт другого відновлення української незалежності за умов совєцької окупації. Першим таким актом є 30 червня 1941 року у м. Львові під  окупацією німецькою.

5.Визнає КПСС  злочинною  організацію, забруднену  кровю людства.

6. Підтримує Указ Президента В.А.Ющенка про надання посмертного звання  Степанові Бандері  та Роману Шухевичу   Героя України.

7.Звертається до ветеранських  національних  організацій країн, що зазнали на собі радянської окупації, з проханням  порушувати перед міжнародним судом позов проти злочинної організації комуністів за скоєні злочини проти людства.

За дорученням Ради і голови КМВ ВОВ М.Зозулі

Олесь Гриб - голова Печерського районного відділення.

23 лютого 2010р.

м. Київ.



ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ /ВОВ/,

КИЇВСЬКЕ МІСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ /КМВ / 01033, Київ, Саксаганського, 64-а.


: 1274 | : PORTAL_SOU | : Заява | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz