Офіційні сайти відомств




» 2011 » Березень » 21 » Відбулася 20-та звітно-виборна конференція Київської організації Спілки офіцерів України
09:48
Відбулася 20-та звітно-виборна конференція Київської організації Спілки офіцерів України
19 березня поточного року у приміщенні Центрального будинку офіцерів ЗС України відбулася 20-та звітно-виборна конференція Київської організації Спілки офіцерів України. У її роботі взяли участь 29 делегатів, які репрезентують майже 2,5 тисячі членів, члени Проводу СОУ на чолі з Головою СОУ полковником В’ячеславом Білоусом та гості. Був заслуханий звіт голови організації полковника Любомира Гнатюка про роботу за звітний період, у обговоренні якого взяли участь делегати конференції, а також голова СОУ полковник В’ячеслав Білоус

Серед обговорюваних проблем, від яких залежить напрямок і можливості діяльності СОУ, називалися несприятлива для розвитку держави урядова політика, капітулянство в питанні розміщення ЧФ, безпорадність опозиційних партій, тяжкий соціальний стан військовослужбовців, військових пенсіонерів, війсковослужбовців строкової служби та членів їхніх сімей.

Особливої ваги набуло обговорення питання професійності кадрів командного складу військових підрозділів та самого Міністерства оборони України, питання незаконного усунення від службової кар’єри патріотичних офіцерів, у першу чергу членів СОУ, занепад застосування української мови в Збройних силах України.

На адресу Проводу організації делегати висловили низку критичних зауважень щодо недостатньої роботи з активізації членства до практичної роботи у військових частинах та військових навчальних закладах, щодо необхідності пошуку шляхів залучення до вступу в організацію нових членів. Великою проблемою є відсутність належного офісного приміщення, обумовлена байдужим ставленням до потреб патріотичної організації владних структур.

У цілому конференція визнала роботу Проводу задовільною та у відповідності зі своїм Статутом обрала склад нового керівного органу. Новим головою організації став полковник Остап Яшан, людина великого досвіду служби в гарячих точках планети. Делегати одностайно ухвалили Резолюцію конференції та звернення до влади з осудом безпідставного звільнення з керівних посад патріотичних офіцерів-членів СОУ, серед них полковники П.Костюк, С.Литвин, капітан першого рангу М.Мамчак.

На конференції в якості гостей були присутні кілька членів Всеукраїнської громадської організації «Товариство українських офіцерів».

Микола Коробко, делегат конференції, ст. лейтенант для "Порталу українських офіцерів-Спілка офіцерів України".



Світлини С.Нередька.


: 781 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz