Офіційні сайти відомств




» 2012 » Березень » 20 » Підводний човен "Запоріжжя" залишив межі судноремонтного заводу.
21:21
Підводний човен "Запоріжжя" залишив межі судноремонтного заводу.
У Військово-Морських Силах Збройних Сил України триває планова підготовка до ходових випробовувань підводного човна "Запоріжжя”. Вранці 20 березня корабель вперше за останні кілька років залишив межі 13-го судноремонтного заводу Чорноморського флоту РФ, і наразі у Севастопольській бухті екіпаж виконує навчальні завдання з відпрацювання повсякденної організації корабля при стоянці на якорі. За кілька днів "Запоріжжя” повернеться до заводської стінки, де продовжить підготовку до ходових випробовувань.

Раніше відбулися швартові випробування корабля. Крім того, згідно плану підготовки, з екіпажем "Запоріжжя” проводяться навчання та тренування.

Зокрема, в рамках швартових випробувань було перевірено роботу головної енергетичної установки човна, обслуговуючих її систем і механізмів, частину загальнокорабельних систем, відремонтовані і змонтовані гідроакустичні станції, техніка зв’язку, налагоджено обладнання бойової частини зв’язку, штурманського та радіотехнічного озброєння. На базі навчально-тренувального комплексу кафедри живучості корабля, водолазних та суднопідйомних робіт Академії Військово-Морських Сил імені П.С. Нахімова було відпрацьовано теоретичні та практичні питання водолазної підготовки.

Ще одним випробуванням стали навчання на тему "Рятування особового складу аварійного підводного човна. Вихід через торпедні апарати”, проведені в ході підготовки до українсько-російського навчання "Фарватер миру – 2011”. Перед цим група офіцерів корабля пройшла стажування на підводному човні Чорноморського флоту РФ "Алроса” під час виходів у море.

Перебуваючи у Севастополі, Міністр оборони України Дмитро Саламатін ознайомився з ходом навчання екіпажу. Особливу увагу він звернув на прискорення підготовки підводного човна "Запоріжжя” до ходових випробувань, поставив завдання відповідним посадовим особам та наголосив на необхідності максимальної активізації цього процесу. Він також підкреслив, що керівництвом оборонного відомства будуть прийняті усі необхідні рішення, в тому числі щодо фінансування проведення робіт.

Департамент преси та зв’язків із ЗМІ МОУ

: 568 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар


Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz