Офіційні сайти відомств




» 2012 » Березень » 8 » Телеканалу News One запропонували розмістити джинсу Королевської (+ВІДЕО)
19:56
Телеканалу News One запропонували розмістити джинсу Королевської (+ВІДЕО)

У прес-службі Королевської та рекламному агентстві «Проактив» кажуть, що це провокація і підробка

Телеканалу News One запропонували розміщувати «пакетом» замовні матеріали про діяльність Наталії Королевської. Про це йдеться в сюжеті телеканалу від 5 березня.

В ефірі оприлюднили аудіозапис телефонної розмови, у якому жінка, яка представилася Анною Авраменко з рекламної агенції «Проактив», запропонувала одному з керівників каналу розміщувати матеріали про народного депутата Наталію Королевську. У розмові вона сказала, що займається розміщенням матеріалів про події, у яких бере участь Наталія Королевська, «практично на всіх телеканалах»: «На Масленицу она каталась на лошади, на 23 февраля она поздравляла мужчин, а на прошлой неделе она ездила в Запорожье и встречалась с малым и средним бизнесом. На этой неделе планируется на 8-е число кого-то поздравлять. На следующей неделе поедет в Чернигов, Черкассы. Она просто катается по Украине, общается с бизнесменами, представителями местной власти и обсуждает с ними текущие вопросы».

Каналу News One запропонували пакетну домовленість (3-4 виходи на добу). «Мы в течении недели заказываем освещение события, которое было на этой неделе, потом я еду к Наталье, беру у нее деньги за это размещение и развожу по каналам. Вы делаете сюжет в своей интерпретации, мы его утверждаем, и все - пошло освещение. В конце недели собираются деньги за все размещения и махом всем развозятся», - пропонує жінка.

В аудіозаписі називаються різні телеканали, з якими вже співпрацює агенція, але News One їхні назви перекрив звуковим сигналом. «Допустим, То*** ее освещает только в том случае, если она садит деревья. Це буває раз на рік, - каже жінка, що представилася як представниця агенції, та додає: «Есть ***-й, ***-й, телеканал ***, холдинг ***ка: ***, ***, ***. Каждый канал делает свои интерпретации, делает *** свою интерпретацию. У каждого канала свой хронометраж: где-то только минута, где-то минута десять, где-то минута двадцать. Это все учитывается. И каждый канал дает свой пакет. Допустим, *** ее высвечивает в пять вечера, в два часа ночи и в восемь утра следующего дня. На *** она выходит в утренних блоках: в шесть утра, в семь утра, в восемь утра. На ***-м она выходит в блоке, который мне дал сам ***-й, - четыре раза в день. На ***-м она выходит четыре раза в день».

Рекламна агенція «Проактив медіа консалтинг» є партнером медіахолдингу «Ера-медіа» (телеканал і радіо «Ера», інтернет-видання «Киевский телеграфЪ» і «Версии»), а для листування використовує адресу телецентру на вулиці Мельникова, 42, де також розташована телекомпанія «Ера».

Однак Анна Авраменко, яка працює менеджером РА «Проактив», у коментарі «Телекритиці» заперечила достеменність телефонної розмови. «Я работаю над размещением прямой рекламы с коммерческими клиентами. Наталья Королевская - народный депутат, я не работаю над размещением материалов, освещающих ее деятельность. Это все чернуха и подделка. Выборы на носу», - сказала вона.

Так само і в прес-службі Наталії Королевської розцінили інформацію як провокацію. «Про те, що існує така рекламна агенція "Проактив", я та мої колеги вперше дізналися з вашого листа, - сказав «Телекритиці» керівник прес-служби Павло Кучер. - Ми розцінюємо появу подібної інформації як цілковиту провокацію, спрямовану на дискредитацію Наталії Королевської. На жаль, є низка політичних сил, зацікавлена у поширенні брехні щодо неї. Так, наприклад, минулого тижня до нас надійшла інформація від одного великого медіа-холдингу про те, що до них зверталася рекламна агенція від нашого імені, зацікавлена у розміщенні інформації. Природно, що ця агенція теж не мала права виступати від нашого імені, як й інші агенції, що працюють на українському ринку».

«Перевірити, чи саме пані Авраменко дзвонила - не важко, бо напевно, досить легко відстежити чи був дзвінок з її мобільного у ньюз-рум телеканалу, не кажучи про те, що співставити голоси теж не є проблемою. Така реакція з боку рекламного агентства і прес-служби народного депутата Королевської досить очікувана. Якщо вони вважають матеріал замовним та провокаційним нехай подають до суду», - зазначає у коментарі «Телекритиці» автор сюжету, журналіст телеканалу News One Євгеній Агарков.

Нагадаємо, у лютому вже стався один скандал з приводу нібито розміщення замовних матеріалів про Наталію Королевську на шести українських телеканалах. Тоді на телеканалах заперечили замовний характер коментарів пані Королевської.

«Телекритика»

: 624 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар


Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz