Офіційні сайти відомств




» 2011 » Вересень » 20 » Ветерани Раду пікетували, депутатів матюкали, а правоохоронці встановили особу, яка закликала до більш активних дій
15:06
Ветерани Раду пікетували, депутатів матюкали, а правоохоронці встановили особу, яка закликала до більш активних дій
Сьогодні більше 10 тис представників пільгових категорій громадян, в основному військовослужбовців (чорнобильці, афганці, учасники бойових дій...) взяли участь у протесті біля стін Верховної Ради України.
Зокрема, за повідомленням Української правди станом на 12:20 мітингувальники час від часу атакували вхід, але "Беркут" стояв дуже щільним кордоном.
Депутати Партії регіонів вийшли поспілкуватися з людьми. Але ветерани просто їх матюкали, зокрема, лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.
Людьми ніхто не керував.
Поки штурм Ради обмежився кількома розбитими ажурними вікнами.

На фото: Беркут зсередини охороняє вхід у парламент

Тих, хто стояли біля входу в Раду, силою відтягував "Беркут".
Нагадаємо, що напередодні в інтернеті було розповсюджено інформацію, що офіцери України протестуватимуть 20 вересня проти антисоціальної політики керівництва країни.Це викликано тим, що Верховна Рада прийняла за основу проект закону «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень» № 9127, яким змінюється (а фактично скасовується) порядок надання пільг співробітникам міліції і прокуратури, медикам, чорнобильцям, ветеранам війни та учасникам бойових дій. Зокрема, в Перехідних положеннях законопроекту йдеться про знижки на сплату комунальних послуг, грошові винагороди, надбавки до пенсій співробітникам міліції, прокуратури, державної пожежної охорони, медикам, працівникам культури, шахтарям, громадянам, постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС, ветеранам війни і праці, учасникам бойових дій, дітям війни, жертвам нацистських переслідувань.

Дзеркало тижня повідомило, що столичні правоохоронці встановили особу людини, яка закликала учасників акції біля стін Верховної Ради до більш активних дій. Проводиться дослідча перевірка.

Портал українських офіцерів.

: 574 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz