Офіційні сайти відомств




» 2009 » Грудень » 14 » Степан Хмара: Звернення до Яценюка, Тягнибока, Костенка
19:07
Степан Хмара: Звернення до Яценюка, Тягнибока, Костенка
Звернення до кандидатів на пост президента України: Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока, Юрія Костенка.

Шановні добродії!

Звертаюся до Вас як до кандидатів у президенти від українського національно-демократичного спектра політики. Решта кандидатів ще не досягли української сутності, для них Україна – це лише територіально-економічний простір. Тому духовно-культурні та національні надбання українського народу, наша мова, наша героїчно-трагічна історія для них не є вищими цінностями, а лише звичайною абстракцією.

Більше того, дехто з них дивиться на українців зневажливо, як на неповноцінну людську масу, якими можна безкінечно маніпулювати за допомогою брехні і лицемірства, аби визискувати і панувати над українським народом. Україна опинилася перед загрозою, що після наступних виборів президента пост глави держави може опинитися в антиукраїнських руках.

Два потужні претенденти на цей пост активно розкручують засоби масової інформації, що знаходяться в неукраїнських руках, яких активно підтримує великий компрадорський капітал і впливові сили з-за кордону.

Сподіваюся, що Ви поділяєте думку про те, що найбільша загроза випливає від кандидата - прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Адже за два роки свого урядування непрофісійною діяльністю, надмірними боргами вона довела державу на грань фінансово-економічного банкрутства.

Аби уникнути кримінального переслідування за злочини, вчинені на території Росії, Тимошенко вступила у змову з нинішнім кремлівським керівництвом і діє в інтересах Росії, наносячи непоправної шкоди національним інтересам України.

Нині Тимошенко очолює найбільше мафіозно-кримінальне угрупування в Україні, яке беззаперечно, враховуючи попередню кримінально-бізнесову діяльність в Україні і за кордоном, є всі підстави обгрунтовано віднести до мафіозних діячів міжнародного класу, а очолюваний нею кланово-олігархічний БЮТ як найбільше мафіозне об’єднання в Україні.
Тимошенко особливо небезпечна тим, що свою антиукраїнську сутність і діяльність, шляхом підступної брехні і спеціальних технологій, намагається маскувати за демократичними гаслами, ошукуючи ще чимало довірливих, патріотично налаштованих наших громадян.

Нажаль, допомагають їй баламутити людей деякі відомі продажні естрадні співаки, науковці, політикани, кримінальні бізнесмени, корумповані держслужбовці, працівники правоохоронних структур.

Тимошенко і її мафіозна команда вже мають чіткі плани встановлення авторитарної диктатури антиукраїнської мафії. Неспроста ідейний і політичний наставник Ю.Тимошенко – В.Медведчук нещодавною заявою фактично визнав шкідливість зміни Конституції 2004 року. Тепер він за повернення до сильної президентської влади. Він тільки не каже, що авантюру зі знищенням Конституції вони затіяли з метою нейтралізації президента Ющенка, через різке обмеження його повноважень і спланованого хаосу в державному управлінні.

Сподіваюся, що Ви також розумієте, що вибори президента України лише проміжний етап творення доброчесної української влади демократичним шляхом. Для чого необхідно обрати якісно новий парламент, але за новим виборчим законом, в основі якого вибори конкретного кандидата в конкретному окрузі, проти чого категорично завжди виступала Тимошенко.

Отже, від того, хто стане майбутнім президентом багато залежить. Чи Україна розвиватиметься демократичним шляхом на базових європейських принципах і механізмах, бо тільки таким шляхом Україна зможе ставати демократичною українською національною державою, збудованою на духовно-культурних цінностях українського народу. Чи піде зворотнім не демократичним шляхом – встановленя антиукраїнської диктатури мафії.

Не допустити розвитку подій за другим варіантом можна і конче необхідно. Але для цього потрібна консолідація всіх національно-демократичних сил. Звичайно, що така консолідація можлива, коли від національно-демократичних сил буде один кандидат. Тільки таким чином будуть правильно зорієнтовані виборці, адже багато хто ще не визначився і в роздумах.

Нині реальність така, що жоден з Вас не має шансів на перемогу і навіть виходу в другий тур. За таких обставин Ваші змагання за президентське крісло кожного окремо, коли країна опинилася перед серйозною загрозою для державного суверенітету виглядає як безвідповідальне політиканство.

Хотів би нагадати Вам дуже яскравий приклад з нашої героїчно-трагічної історії. Коли у надзвичайно складних умовах 1938р. всі політичні сили (від соціалістів до націоналістів) одностайно висловилися за проголошення Незалежної Карпатської України, а згодом обрали президентом Августина Волошина.

Ось Вам приклад справжнього патріотизму і державницької мудрості. І хоч за тодішніх умов агресії сильних хижаків Закарпатська Україна не встояла, але якби так мудро і мужньо не повелися тоді політики закарпатського краю, то чи було б нині Закарпаття невід’ємною частиною Української держави!

Серед українських кандидатів національно-демократичного табору найбільший шанс вийти у другий тур має Віктор Ющенко. Я не ідеалізую нинішнього президента В. Ющенка, розумію, що він допустив чимало помилок суб’єктивного характеру, а також через об’єктивні обставини.

Проте він докладав енергійних зусиль і багато досягнув на ниві відстоювання демократичного розвитку України та утвердження української ідентичності, відновлення історичної справедливості, духовності, без чого наша країна не може стати суверенною державою українського народу.

Як людина з чималим політичним і життєвим досвідом бачу і ваші помилки, розумію скільки вам ще потрібно долкладати зусиль і праці для досягнення політичної мети. Але ви ще молоді політики і безумовно, матимете добру політичну перспективу, якщо зумієте підпорядкувати свій політичний егоїзм вищим державницьким цілям.

Вам не довелося у неймовірно важких умовах боротися за незалежність України і нести жертву за цю велику ідею, як старшому поколінню українських патріотів. Ви прийшли у політику в незалежній державі. Можливо тому дещо легковажно і недостатньо відповідально оцінюєте загрози, які чатують на Україну.

Реалізуватися сповна як політики, видатні особистості, зможете лише у незалежній українській державі, але також не забувайте, що може статися так, що вам не буде де реалізовуватися. Пам’ятайте про це і проявіть максимальну відповідальність.

Сподіваюся на розуміння. Надіюся, що найближчим часом Ви зустрінетеся з Президентом і виробите подальшу спільну тактику передвиборчої кампанії, підтримуючи єдиного кандидата на пост Президента – Віктора Ющенка. Впевнений – це необхідно робити якнайшвидше, часу для зволікань не залишилося!

Колишній політв’язень,
народний депутат трьох скликань ВРУ,
Герой України Степан Хмара

ukrpohliad.org

: 883 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 1
1 вояка  
0
Не думаю,що найбільше зло це Тимошенко.Адже саме вона привела до влади Ющенка.Віктору Андрійовичу слід навчитися програвати,а не діяти за принципом чім гірше-тім краще!Наступним Президентом має бути Тимошенко.Всі національно-демократичні сили мають її підтримати!


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz