Офіційні сайти відомств




» 2010 » Березень » 16 » Степан Бандера-молодший погодився віддати нагороду, вручену його діду, якщo...
23:45
Степан Бандера-молодший погодився віддати нагороду, вручену його діду, якщo...
Онук лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери звернувся з пропозицією до Президента Віктора Януковича. Степан Бандера-молодший погодився віддати нагороду, вручену його діду, якщо Янукович відмовиться від Межигір'я.

Степан Бандера-молодший звернувся до Януковича в зв'язку з присвоєнням звання Героя України його діду, Степану Бандері. Він прийняв нагороду з рук екс-президента України Віктора Ющенка.

"Я чув, що це створює вам деякі проблеми в Москві і що Газпром, можливо, підніме ціни на газ, якщо ви не анулюєте присвоєння Бандері звання героя України до Дня Перемоги Сталіна, який відзначається 9 травня", - пише онук Бандери у своєму блозі на blogspot.

"Я також чув, що польський політик Павло Залевський погрожував, що Україна не стане членом Євросоюзу, якщо ви не відміните це рішення Ющенка", - додав Бандера. Він також заявив, що не впевнений у тому, що Залевський, автор резолюції P7-TA (2010) 0035, радився з іншими членами Європарламенту "перед тим, як відкрив свого рота".

"Я думав-думав, і знайшов відповідь в інтернеті. Я прочитав, що президент США Барак Обама вирішив віддати гроші (1,4 мільйона доларів), отримані ним після присудження Нобелівської премії світу минулого року, доброчинним фондам. Чудова ідея", -- пише Бандера.

"Я вирішив піти ще далі і знайшов відповідь, як допомогти Україні виправити одну з" помилок ", яку зробив ваш попередник, а також, як ви і я можемо допомогти Україні", - заявив онук лідера ОУН.

Пропозиція Бандери полягає в тому, що він повертає звання Героя України, якщо Янукович відмовиться від резиденції в Межигір'ї, яку, за словами Бандери, він отримав від Ющенка.

"Я думаю, що подарунки, які ми отримали від Ющенка, коштують приблизно однаково. Якщо я повертаю нагороду, Україна отримає дешеві ціни на газ з Росії і угоду про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, що принесе десятки мільйонів євро. У свою чергу ваш особняк також коштує десятки мільйонів євро ", - пише Бандера.

На думку автора листа, таким чином, вони зможуть поповнити державну скарбницю і допомогти з виплатами заробітної плати вчителям і лікарям. "Що скажете? Попередньо повідомте про місце і час для обміну (стрілки) і я приїду. Ви мене легко впізнаєте: у мене на грудях буде золота зірка", - додав Бандера-молодший.

Нагадаємо, 22 січня Віктор Ющенко присвоїв звання Героя України лідерові Організації українських націоналістів Степану Бандері.

Президент України Віктор Янукович під час візиту до Москви заявив, що українська влада ухвалить рішення щодо указів екс-президента Віктора Ющенка, який присвоїв звання Героїв України Степану Бандері та Роману Шухевичу, до святкування 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

За матерiалами  Корреспондент.net

    «НОВИНАР», 15 березня 2010 року


: 1266 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz