Офіційні сайти відомств




» 2011 » Травень » 18 » Спілчанин просить допомогти людині. Відгукніться хто може.
19:21
Спілчанин просить допомогти людині. Відгукніться хто може.
На порталі українських радіоаматорів: http://www.uarl.com.ua/ розміщено заклик до всіх радіоаматорів України про необхідність термінової фінансової допомоги нашому колезі - Дмитру Петрову з Бахчисараю. Дмитро зараз знаходиться на лікуванні у відділенні судинної хірургії лікарні міста Симферополя. У нього тромбофлебіт ніг, цілий місяць тримається висока температура. За відсутністю коштів на лікування, Дмитра вже найближчим часом можуть виписати з лікарні! Дмитро інвалід другої групи. Крім дружини, теж інваліда, та доньки, у нього нікого немає.
Втім ні, у нього є друзі - радіоаматори, котрі готові прийти до нього на допомогу. Мабуть всі чули про славнозвісну радіоаматорську солідарність. Якщо необхідно допомогти товаришу, радіоаматори годинами шукали у ефірі колег по всьому світу, котрі могли придбати необхідні дефіцитні у нас ліки та терміново передати їх літаком. Радіоаматори допомогали рятувальникам під час стихійних лих, тримаючи порушений радіозв'язок, та ін.
Сьогодні радіоаматори міста Ніжина переказали свої кошти на лікування Дмитра на картку 9890090002376643 у банку ""АВАЛЬ". Сподіваємось, до нас приєднаються всі небайдужі до чужого горя люди.
Без сумніву, існує й офіцерська солідарність серед членів Спілки офіцерів України, і яскравим прикладом тому є допомога мені у скрутний час Голови СОУ полковника В.Білоуса. Він приклав немало зусиль, щоб я зміг лукувати хворі нирки у фахівців центрального шпиталю. Після цього я ще раз впевнився, що Кодекс Честі члена СОУ - то не порожні слова.
Боже, а скільки ще офіцерів, котрі віддали своє життя і здоров'я служінню Батьківщині, тепер залишились наодинці зі своїми болячками! Ми ж українці, характерною рисою котрих є співчуття. Можливо прийшов час створити Фонд допомоги хворим та знедоленим Захисникам Вітчизни? Спілка офіцерів України могла б стати ініціатором заснування такого Фонду.


Член СОУ
капітан Петро Грицай


: 613 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz