Офіційні сайти відомств




» 2012 » Липень » 16 » Сьогодні День народження члена Центрального проводу СОУ, Голови Львівської обласної організації СОУ полковника Петра Івановича КОСТЮКА.
12:27
Сьогодні День народження члена Центрального проводу СОУ, Голови Львівської обласної організації СОУ полковника Петра Івановича КОСТЮКА.
Портал українських офіцерів (СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ) приєднується до сердечних вітань шановному Петру Івановичу Костюку із Днем народження! Щиро бажаємо довголіття, міцного здоров’я, добробуту для Вас і Ваших рідних!
________________________
Полковник запасу Петро Іванович Костюк - учасник бойових дій, має три вищі освіти. У військах займав різні посади, в тому числі: заступника командувача корпусу з гуманітарних питань, заступника командира Повітряного командування з гуманітарних питань.

У 1991 році працював в комісії Верховної Ради з питань оборони та національної безпеки. Брав участь у розробці законопроектів і практичних заходів щодо створення Збройних Сил України, Національної Гвардії України. Був серед тих, хто створював Соціально-психологічну службу Збройних Сил України. У 1991 році був обраний першим головою Львівської Обласної організації Спілки офіцерів України, в подальшому обирався до керівних органів Спілки офіцерів України. З 2008 по 2010 рік був першим заступником голови Спілки офіцерів України. Нині член центрального проводу СОУ.



П.Костюк виступає перед моряками ВМС України (початок 90-х)


П.Костюк виступає перед учасниками конференції СОУ з нагоди 20-річчя СОУ (30.07.2011)

Перебуваючи на державній службі і займаючи посаду заступника директора Департаменту гуманітарної політики Міністерства оборони України, з 11 лютого 2008 по 29 жовтня 2010, в 2008г за успіхи в службовій діяльності він був заохочений відзнакою МО України, а в 2009 році нагороджений державною нагородою України.



Співавтор книги «Тріумф серця» про військове капеланство в Україну від початку його становлення до сучасності, автор статей про українську військову традицію у вітчизняній періодиці.

довідка ZIK


На чолі Львівської СОУ у День Героїв у Львові 27.05.2012


Світлини архіву СОУ.


: 946 | : PORTAL_SOU | : 4.3/3
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz