Офіційні сайти відомств




» 2010 » Серпень » 27 » Генерал СБУ: украинцы нужны России как пушечное мясо
09:37
Генерал СБУ: украинцы нужны России как пушечное мясо
Россия заинтересована в человеческих ресурсах Украины, поскольку мужское население можно было бы задействовать для войны на Кавказе

Об этом заявил экс-замглавы Службы безопасности Украины Александр Скипальский, передает ИА Новый Регион.

«России нужно удерживать Кавказ, а мусульманин мусульманина бить не будет. Поэтому заинтересованы в военном мясе. Суворов Суворовым, но Альпы штурмовали солдаты, из которых минимум половина были украинцами. Матрос Кошка - из Полтавы. В Севастополе на военном кладбище похоронено 2700 волынян. Еще Черкасский полк, Черниговский. Без украинского сержанта Петренко россиянам трудно», - сказал он.

По словам Скипальского, российская разведка также стремится установить контроль над украинским интеллектуальным потенциалом.

«Им не удается запустить свою «Булаву». До сих пор российский ядерный щит существует при значительной поддержке украинского «Южмаша», - добавил он.

«Два года назад Медведев, поздравляя российских разведчиков и контрразведчиков, благодарил их за то, что Украина не вступила в НАТО. Нас переиграли. Российские службы имеют опыт со времен Ивана Грозного - это 500 лет. Перебранный, отшлифованный, научно обоснованный. А что у нас? Свято место пусто не бывает. Не работает украинская Церковь - будет работать московская», - уточнил Скипальский.

Напомним, 19 мая руководители СБУ и ФСБ Валерий Хорошковский и Александр Бортников подписали соглашение о сотрудничестве, главным моментом которого является решение о возвращении в Крым сотрудников российской спецслужбы, обеспечивающих безопасность на Черноморском флоте РФ, которых вынудило покинуть территорию Украины в конце 2009 года прежнее украинское руководство.

Ранее экс-начальник военной контрразведки СБУ генерал-лейтенант Александр Скипальский заявил, что пребывание представителей российской контрразведки в Крыму является нарушением Конституции Украины.

http://focus.ua/politics/140067

Фото: Максим Люков
: 744 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 8
7 кранва  
0
для 5 Петро_ЛИСЕНКО (Вчора 21:48)Ви знову не зрозуміли- ПОТРІБНІ АДЕКВАДНІ ДІЇ НА ДІЇ БАНДИТСЬКОЇ ВЛАДИ А НЕ КОМЕНТАРІ. ДЯКУЮ.

8 Петро_ЛИСЕНКО  
0
ДО
кранва = Ви знову не зрозуміли- ПОТРІБНІ АДЕКВАДНІ ДІЇ НА ДІЇ БАНДИТСЬКОЇ ВЛАДИ А НЕ КОМЕНТАРІ.
А які дії можуть бути на сторінках сайту в Інтернеті в місці для коментарів під статтею?
А реальні дії проти бандитської влади треба робити не тут.
Або запропонуйте - які реальні дії, окрім тих що вже в інтернеті робляться, можна робити на сайтах в інтернеті.
Дякую

6 галата владислав  
0
http://www.mil.gov.ua/index.p....agement
ГРОМАДСЬКА РАДА ПРИ МІНІСТЕРСТВІ ОБОРОНИ УКРАЇНИ,входить 82 ГО,які захищають!!! в\службовців ,але на слуху:СОУ,ОХВУ,УРК і ???

http://www.mil.gov.ua/index.p....agement


2 кранва  
0
ну і допоки панове офіцери будете ЛИШЕ коментувати процес здачі України!???

3 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Шановний пане Андрію, ваші емоції вже на межі з панічним настроєм. Вважаю це зайвим. Заспокійтеся і визначиться самі для себе, будь ласка, чи ви тут від всіх окремо будете позиціонувати себе (звертаючись до панів офіцерів якось збоку) і не пам'ятати, що УПА вдало керували не завжди люди з офіцерською освітою, але по суті із справжніми офіцерськими якостями. А портал саме і існує для того, щоб ми мали можливість коментувати, звертатись, заявляти, закликати ... розказувати про конкретні вчинки патріотів ... Тож Ваше питання мене почало ображати. Будьмо разом.

4 кранва  
0
Дякую за відповідь. Я не збираюся чекати заклику чи панікувати, Україна була ще в тяжчому становищі і вижила. Але для людей які не мають можливості користуватися інтернетом чи іншими вільними засобами масової інформації справді впадають у паніку і панують занепадницькі настрої. І голий коментар ще й такого характеру на фоні дій влади навряд чи додає оптимізму людям. Я згоден, що люди повинні знати, ОБОВ`ЯЗКОВО, Істинне лице Москви, але ж повинна бути якась адекватна реакція спілчан чи офіцерів щоб люди бачили, що вони не самотні, що є люди на яких може розраховувати народ, що існують ЛЮДИ ЧЕСТІ. Знаєте як це піднімає дух чи спонукає до дії. Ось що я хотів скахати у своєму пості.

5 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Дякую.
Ваш висновок:
"...Але для людей які не мають можливості користуватися інтернетом чи іншими вільними засобами масової інформації справді впадають у паніку і панують занепадницькі настрої. І голий коментар ще й такого характеру на фоні дій влади навряд чи додає оптимізму людям..." одночасно сам собі протирічить і дає відповідь на те, чи треба в інтернеті коментувати, чи ні. Саме тут ми (ті хто має доступ до інету) можемо обмінюватися думками з приводу оцінки того що відбувається і що робити. А потім йти до людей, які не мають такої можливості в Інеті. Тож будемо органічно поєднувати наші можливості як у віртуальному, так і в реальному просторі.

1 галата владислав  
0
Або Росія знищить Україну, або Україна знищить Росію. Третього не дано. http://www.pravda.com.ua/columns/2010/08/27/5334398/


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz