Офіційні сайти відомств




» 2013 » Серпень » 14 » Ряжені "журналісти каналу 1+1".Корупціонери з ліцею Богуна вдалися до провокацій.
15:46
Ряжені "журналісти каналу 1+1".Корупціонери з ліцею Богуна вдалися до провокацій.
11 липня цього року під час отримання хабара СБУ і прокуратура взяли генерал-майора Романенка Д.В. Почалися слідчі дії і насьогодні Романенку світить 12 років (за повідомленнями зі ЗМІ, які посилаються на прокуратуру). 
Аби справу було до кінці неупереджено, об'єктивно розслідувано, Громадськість, зокрема, колишня Голова Батьківського комітету 5 роти Ольга Пальчикова-Козуб, Голова спілки офіцерів України Євген Лупакков і ваш покірний слуга - координатор Офіцерської громадської ініціативи Ігор Рудич, провели прес-конференцію, яку висвітлили канали  ICTV http://fakty.ictv.ua/build.php/index/read-news/id/1483936 та INTV http://intv.ua/news/63318-v-lceyi-m-boguna-vibuhnuv-korupcyniy-skandad-vdeo.html
   Також ініціативу громадськості підтримали інтернет-видання "Лівий берег" http://lb.ua/news/2013/08/09/218654_sotrudnikov_voennogo_litseya_imeni.html?utm_source=iua&utm_medium=link&utm_campaign=mainp , 
Докладніше про це можна дізнатись у Фейсбук групі "СТОП корупцію в міноборони".
Але корупціонери з ліцею Богуна теж не дрімали. Вони вдалися до дещо "оригінальних", у їхньому розумінні, кроків. Учора в Навчально-оздоровчий комплекс ліцею Богуна (в Боярці), де навчаються ліцеїсти 8-9 класів вони спрямували РЯЖЕНИХ. 

2 чоловіки з побутовою відеокамерою, представившись журналістами 1+1, і не показавши жодного журналістського посвідчення, приїхали розігрувати "журналістське розслідування".

Чому в Боярці? Мабуть тому, що корупціонерам з ліцею Богуна наснилося чи-то що Інформкампанією проти них керує керівник НОК (в Боярці) полковник Бондаренко, чи ще якась маячня. Відомо, що сон розуму народжує потвор. Тому за їхнім геніальним задумом, "ряжені" мали налякати чи то Бондаренка, чи то ще когось.

Та лякатися поки що доводиться керівнику Департаменту освіти і науки МОУ генерал-майору ТОЛОКУ. А чому? А річ у тому, що Романенко Д.В, послав чітки месідж: "Сядут всє", тобто користуючись жаргоном корупціонерів, генерал-п'ятитисячник пообіцяв здати всіх. Тому й заворошився генерал Толок.

Він вирішив викликати до себе заступника Романенка з виховної роботи полковника Мотику. Навіщо?
У поінформованості генералу Толоку не відмовиш. Начальник департаменту освіти і науки МОУ знає, що паплюжною кампанією "на захист" Романенка керує полковник Мотика. 

Об'єктивно Толок хоче загасити скандал і призупинити параноідальні "ноу-хау" полковника Мотики проти полковника Бондаренка з застосуванням ряжених "журналістів каналу 1+1".

Ну що можна сказати, спостерігаючі оці всі конвульсії корупціонерів з ліцею Богуна?
Позаяк, "чомусь" зник на блогах Кореспондента блог "СТОП корупцію в Міноборони"
 і не підтримується в мережі сайт bezopasnost.org, Офіцерська громадська ініціатива "Чисті погони" надалі приділятиме більше уваги співпраці з правоохоронними органами, зокрема, з прокуратурою. 

Нарешті, треба допомогти генералу Романенку в його першій гарній справі (з дня його взяття за білі рученьки).
Нам дуже подобається ідея Романека (власне ми про це говорили на прес-конференції в УНІАН)  http://www.youtube.com/watch?v=9b8iN-JJyns&feature=endscreen що "він не один".

Тож треба допомогти прокуратурі вивести на чисту воду цю ОЗУ (оргзлочинне угруповання).

З великим задоволенням від професії,
журналіст Ігор Рудич, координатор Офіцерської громадської ініціативи "Чисті погони".

: 784 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz