Офіційні сайти відомств




» 2010 » Серпень » 26 » Пропонуємо реальне громадське обговорення правових актів, тексти яких виставлені на сайті МО України.
10:36
Пропонуємо реальне громадське обговорення правових актів, тексти яких виставлені на сайті МО України.
На сайті Міністерства оборони України інує сторінка під назвою ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТІВ ПРАВОВИХ АКТІВ , де виставлені тексти деяких проектів нормативно правових документів у форматі "pdf" (проекти військових статутів, наприклад, там виставлені вже на протязі декількох років), але сам порядок такого громадського обговорення на сайті МОУ не визначено. Тому, наш портал пропонує всім небайдужим громадянам, які мають пропозиції щодо внесення змін до цих проектів, надсилати їх за реквізитами Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ, або просто через форму зворотнього зв'язку на нашому порталі, враховуючи  вимоги чинного законодавства, про звернення громадян України.

Хто не має багато часу на офіційне листування, може просто висловити свої думки у коментарях знизу.

В такий спосіб ми зможемо організувати дійсно реальне громадське обговорення цих проектів, а СОУ (як Всеукраїнська громадська організація яка має також представництво у т.ч. і в громадській раді МО України) обов'язково  буде інформувати громадськість про долю цих пропозицій на сторінках нашого порталу.

Портал українських офіцерів - СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ.



Проекти правових актів, що виставлені на сайті МО України по стану на 26.08.2010 року.

Проект Закону України "Про громадські організації
Пояснювальна записка до проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України”, винесеного на всенародне обговорення Президентом України Віктором Ющенком
Проект Закону України "Про внесення змін до Конституції України” (проект вноситься Президентом України)
Порівняльна таблиця до проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України"

Проект державної програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива на 2010-2014 роки

  • Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Державної цільової програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива на 2010 – 2014 роки”
  • Паспорт Державної цільової програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива на 2010 – 2014 роки
  • Завдання і заходи з виконання Державної цільової програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива на 2010 - 2014 роки
  • Очікувані результати виконання Державної цільової програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива на 2010 - 2014 роки

Проект статуту внутрішньої служби Збройних Сил України

Проект дисциплінарного статуту Збройних Сил України

Проект статуту гарнізонної та вартової служб  Збройних Сил України

Проект стройового статуту Збройних Сил України



Сторінка на сайті МО України 
ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТІВ ПРАВОВИХ АКТІВ


: 981 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 3
3 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Вважаю за необхідне ініціювати визначення статусу громадських інституцій всередині силових відомств та правоохоронних органів (збори офіцерів, збори сержантів, жіночі - .... ради...) Верховною Радою України. Шляхом прийняття закону або відповідного рішення з цього приводу. Сьогодні цей статус визначають керівники відомств, що приводить до маніпуляцій громадською думкою людей в погонах та невілює їхню можливість активно впливати на прийняття управлінських та іншіх рішень на етапі їхнього вироблення та контролювати законність їхнього виконання. На сьогоднішній день ці громадські інституції повністю залежать від начальників і командирів, що в щент знищує в них громадську суть.

2 Олександр  
0
Всіх з НАШИМИ СВЯТАМИ та побажання успіхів в новому політичному році.

На нашу думку потрібно включити в цей закон України (Про громадські організації)
1.Виключити пункт, про контроль діяльності ГО з боку різних державних структур, так як це буде фактично контрольована структура.
2.Заборонити створення громадських, так званих рад, при державних структурах, так як це просто контрольована рада.


1 галата владислав  
0
Пропозиція 1. Вважаю доцільнеше обговорити і поставити питания депутатам ВР України (які там постійно отримують військові звання! (до генералів включно!!!): Чому НЕ діє і незабеспечений належним фінансуванням ЗУ"про соціальний захист військово службовців"?МОжє доцільно вимагати від ВРади та Вер.Главнокомандуючого УКраїни ,перед отримання чергового В\звання депутатом,громадське обговорення та Заслуховання його заслуг ,перед військовою спільнотою?його напрацювання у правовій військовій сфері?у відстоюванні прав і свобод В\службовців та членнив їх сімей?(Або давати незалежну публічну оцінку військової громадскості їх діям у ВР України? (за весь період законотворчої діяльності).

Пропозиція 2. А також є необхідність в напрацюванні нового Закону “Про правовий та соціальний захист військових пенсіонерів” в який би змогли зібрати усі права та пільги гарантовані Державою, на практиці суди керуються підзаконними актами Кабміну та ЗУ “Про Державний бюджет 200__”, п. 5 стаття 17, стаття 22, п. 1 стаття 58, п. 3 стаття 116 (щодо забезпечення соціального захисту) Конституції України взагалі до уваги не береться.



[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz