Офіційні сайти відомств




» 2012 » Вересень » 8 » ПЕРЕДВИБОРЧА ПРОГРАМА КАНДИДАТА В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ ПО 219 ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ ОСІНЧУКА ОСТАПА МИРОСЛАВОВИЧА
15:01
ПЕРЕДВИБОРЧА ПРОГРАМА КАНДИДАТА В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ ПО 219 ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ ОСІНЧУКА ОСТАПА МИРОСЛАВОВИЧА
«ДУМАЙТЕ САМІ, НЕ ДОВІРЯЙТЕ РЕКЛАМІ! БУДЬТЕ РЕАЛІСТАМИ, НІХТО КРІМ НАС САМИХ НЕ ПОБУДУЄ НАМ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!»
ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!
Я, Осінчук Остап, йду на вибори, щоб разом із Вами будувати щасливе і гармонійне спільне майбутнє.
Мій життєвий досвід і аналіз багатьох історичних і релігійних джерел інформації переконує, що означеної мети можна досягнути, за умов духовного самовдосконалення, правильного розуміння і виконання законів Божих, служіння на благо громади, збереження довкілля.
Я, звичайна, така, як і Ви людина, мені боляче від несправедливості та неефективної організованості нашого корумпованого суспільства. Завдяки перебування на військовій службі в державних фінансово-економічних та контрольно-ревізійних органах та активній громадянській позиції, я мав можливість бачити закриту для широкого загалу, брехливу та нелюдяну сутність багатьох чиновників та політиків.
Неодноразові мої та Cпілки офіцерів України пропозиції, спрямовані на покращення справ у армії та в державі, не сприймалися владною елітою в Україні, оскільки у неї не було справжнього бажання дбати про потреби людей.
Дух служіння народу, жертовності та справедливості після Майдану 2004 року не утвердився у владі, а лише тимчасово, як і в 1991 році, полякав чиновників. Посилення нахабності та брехливості владної еліти, подальша цинічна «прихватизація» та запланований продаж землі, спонукали мене, як офіцера та громадянина, до власного пошуку виходу з ганебної ситуації, в якій опинився наш народ.
Я пропоную вихід, який полягає у поступовій, організованій та максимальній передачі влади місцевому самоврядуванню (в т.ч. громадам багатоквартирних будинків, вулиць) з відповідною децентралізацією бюджетних, майнових та земельних ресурсів і розвитком кооперативного руху (Інтернет надає унікальні можливості).
Розумію складність завдання, оскільки корумпованим політикам і чиновникам, особливо вищим, справжнє місцеве самоврядування не потрібне. Причина полягає в тому, що чим більше буде передано влади зверху на місця, тим менше буде їм особистої вигоди при розподілі бюджету, майна та землі.
Маємо те, що маємо. Винним у цьому є не тільки національна політична еліта, але і прості громадяни через те, що ми знизили власну соціальну активність і контроль за владою різних рівнів та часто хочемо, щоб хтось замість нас прийшов і наводив лад там, де ми живемо.
У мене та моїх побратимів є чіткий та зрозумілий план наведення ладу, зміцнення дисципліни і відповідальності на загальнодержавному та місцевому рівні. Зокрема, в Святошинському районі я, як народний депутат, буду спрямовувати свої зусилля на створення ефективної системи самоврядування, яка базується на проведенні звітно-виборчих зборів мешканців квартир та будинків, обранні будинкових й вуличних рад, їх голів та виконанні рішень зборів громадян, або їх представників на вищих рівнях самоврядування. На підставі думки громади буде проводитися взаємодія із керівниками Святошинського району, міста Києва та держави. Там, де громадяни більш активні і свідомі, кардинальні зміни на краще відбудуться швидше.
При виконанні зазначеного плану значно знизиться рівень впливовості політичних партій, цих, на моє переконання, олігархічних паразитів нашого суспільства. З того політичного театру абсурду і фальші, що в нас є, я співпрацюватиму з будь ким, хто готовий втілювати наш план передачі влади місцевому самоврядуванню та наведення порядку в державі. Позапарламентські партії більш охоче сприймають ці ідеї і тому пропоную за них голосувати.


: 711 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz