Офіційні сайти відомств




» 2011 » Травень » 16 » Про ювілейну медаль “20 років Спілці офіцерів України”. (положення і опис)
20:05
Про ювілейну медаль “20 років Спілці офіцерів України”. (положення і опис)
ПОЛОЖЕННЯ
ювілейну медаль "20 років Спілці офіцерів України”.

1. Ювілейна медаль Спілки офіцерів України – медаль "20 років Спілці офіцерів України” (далі – медаль "20 років Спілці офіцерів України”) встановлено для нагородження членів спілки офіцерів України, за заслуги при захисті національних інтересів українського народу.
2. Медаллю "20 років Спілці офіцерів України” можуть бути нагороджені члени інших громадських організацій і політичних партій патріотичного спрямування, громадяни України, іноземні громадяни – за істотну допомогу та сприяння Спілці офіцерів України у вирішенні статутних завдань, за сприяння захисту національних інтересів України.
3. Медаль "20 років Спілці офіцерів України” має одну ступінь.
4. Клопотання про нагородження медаллю "20 років Спілці офіцерів України” порушують голови обласних осередків Спілки офіцерів України, Київського та Севастопольського міських осередків Спілки офіцерів України, члени Виконкому та Проводу Спілки офіцерів України на ім`я Голови Спілки офіцерів України. До клопотання додається подання, у якому зазначаються конкретні заслуги особи, що стали підставою для нагородження.
5. Провід Спілки офіцерів України приймає постанову про нагородження медаллю "20 років Спілці офіцерів України” половиною голосів присутніх на засіданні плюс один голос. У разі рівного числа голосів голос Голови Спілки офіцерів України є вирішальним.
6. Члени Спілки офіцерів України можуть бути нагороджені медаллю "20 років Спілці офіцерів України” посмертно.
7. Вручення медалі "20 років Спілці офіцерів України” здійснюється Головою Спілки офіцерів України або за його дорученням членом Проводу Спілки офіцерів України в урочистій обстановці.
8. Разом з медаллю "20 років Спілці офіцерів України” нагородженому вручається посвідчення встановленого зразку.
9. Медаль "20 років Спілці офіцерів України” носиться з лівого боку грудей і розміщується після знаків державних нагород України, відомчих нагород України та знаків Спілки офіцерів України.
10. У разі втрати (псування) медалі "20 років Спілці офіцерів України” або посвідчення про нагородження дублікати не видаються.
11. Позбавлення нагородженого медалі "20 років Спілці офіцерів України” може бути здійснено за рішенням Виконкому Спілки офіцерів України за поданням Проводу СОУ з мотивованих підстав. Медаль "20 років Спілці офіцерів України” та посвідчення до неї, що належали особі до позбавлення її цієї відзнаки, підлягають поверненню до Спілки офіцерів України.
12. Після смерті нагородженого за його заповітом медаль "20 років Спілці офіцерів України” залишається в сім`ї померлого (загиблого) як пам`ять.

Голова Спілки офіцерів України
полковник В.Білоус


ОПИС
ювілейної медалі "20 років Спілці офіцерів України”.

Ювілейна медаль Спілки офіцерів України – медаль "20 років Спілці офіцерів України” виготовляється з жовтого металу із золотим покриттям і має форму диску, у центрі якого розміщено зображення "Хреста Заслуги” Спілки офіцерів України білої емалі. По колу медалі розміщено напис „ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЇЇ ВОЛЮ. 20 РОКІВ”. Медаль має бортик.
На зворотному боці медалі по колу розміщенонапис "СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ”, посередині – напис „1991 - 2011”, у нижній частині – зображення схрещених лаврової та калинової гілок. Зворотній бік медалі має бортик.
Усі зображення і написи рельєфні.
За допомогою кільця з вушком медаль з’єднується з прямокутною колодкою, обтягнутою стрічкою. Стрічка медалі темно-малинова муарова з повздовжніми смужками: блакитного та жовтого кольорів з правого краю, червоного та чорного кольорів з лівого краю. Ширина смужок – по 3 мм кожна.
На зворотному боці колодки є застібка для прикріплення нагрудного знаку до одягу.
Планка медалі являє собою прямокутну металеву пластинку, обтягнуту відповідною стрічкою. Розмір планки: висота – 12 мм, ширина – 24 мм.

Згідно додатків
до Постанови Проводу Спілки офіцерів України
від "5” квітня 2011 року № 4 / 3

Портал СОУ.


: 1430 | : PORTAL_SOU | : 5.0/3
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz