Офіційні сайти відомств




» 2009 » Листопад » 13 » Омельченко: Даю слово офіцера, що Луценка буде покарано
14:24
Омельченко: Даю слово офіцера, що Луценка буде покарано
Депутат Григорій Омельченко наполягає на притягненні до відповідальності міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за розголошення таємниці усиновлення.

Про це він сказав в інтерв’ю "Україні молодій", коментуючи "справу педофілів".

"Даю слово офіцера, я доб’юся, що таких працівників (МВС, які гальмували розслідування), як мінімум, звільнять з органів внутрішніх справ. А міністра ще й будуть судити за розголошення таємниці усиновлення. Хай це буде іншим наукою", - сказав Омельченко.

Він також заявив про бездіяльність Генпрокуратури у цьому питанні, адже мати зґвалтованих дітей звернулася до генпрокурора із заявою "про злочин, який вчинив міністр МВС, розголосивши таємницю всиновлення".

"Я теж направив відповідне депутатське звернення. Якщо є заява про вчинення злочину, закон передбачає максимум 10 днів, щоб порушити справу або відмовити. Заступник Генпрокурора Пшонка... відповідає: у зв’язку з неможливістю перевірки зазначених питань у десятиденний термін розгляд депутатського звернення продовжено до 30 днів", - розповів Омельченко.

"Тут, будь ласка, поставте три крапки. Бо які ще потрібні докази, коли вся Україна чула те, що сказав Луценко на прес–конференції? Розслідувати цю кримінальну справу можна максимум за півмісяця!", - обурився він.

На питання, яке покарання очікує на Луценка у разі притягнення його до відповідальності, Омельченко відповів:
"Штраф, виправні роботи або позбавлення волі на три роки. Але річ не в тому, який буде вирок. Після розголошення таємниці усиновлення дітей міністр не має морального права залишатися на своїй посаді".

На питання, чи підтримує він стосунки зі своїми колишніми однопартійцями, які фігурують у "справі педофілів", Омельченко відповів, що, як до нього ставляться ті депутати, на яких вказали діти, його "менше за все цікавить".

"Це ж не я їх назвав, а потерпілі. Хоча до них у мене поки що немає претензій, адже їм ще не пред’явлено звинувачення. Але, сподіваюсь, що всі винні будуть покарані. Адже не може бути, щоб одні й ті ж докази були достатніми для арешту і притягнення до кримінальної відповідальності батька–ґвалтівника, а для народних депутатів — недостатніми,бо вони недоторканні, а їх політичний лідер мріє стати президентом України", - сказав він.

УКРАЇНСЬКИЙ ПОГЛЯД


: 917 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz