Офіційні сайти відомств




» 2011 » Жовтень » 6 » Олександрійські військові пенсіонери МВС України просять СОУ допомогти у вирішенні житлової проблеми.
20:24
Олександрійські військові пенсіонери МВС України просять СОУ допомогти у вирішенні житлової проблеми.
Голові спілки офіцерів України
Народному депутату України ІІ скликання
полковнику Білоусу В. О.

Галата Владислав Олексійович
вул. Діброви, 77/95, кім. 103 (гуртожиток військової частини),
м. Олександрія,
Кіровоградська обл., 28000
моб. 0985440721
Е-mail: galata@i.ua

ЗАЯВА

Вельмишановний В’ячеславе Олександровичу!
Від імені громадських зборів, військових пенсіонерів МВС України м. Олександрії, звертаємось до Вас з проханням особистого втручання та допомогти. На даний час виникла ситуація, яка залишається не вирішеною і приводить до загострення соціальної напруги навколо здачи житлового будинку (який будується з 1994 року) та отримання ордерів і заселення до настання зимового періоду 2011/12 року.
В вересні 2010 року через житлову комісію військової частини 2269 ми отримали розподіл на довгоочікуване та бажане житло за адресою: м. Олександрія, Кіровоградська область, пр. Будівельників, 32А (замовник Внутрішні війська МВС України та Олександрійська міська рада), з запевненням заселення до грудня 2010 року.
За наявною інформацією дана будівля на 95 % готова до здачі та заселення, але на даний момент ордерів на житло ми не отримали, час заселення постійно змінюється на невизначений термін, що приводить до соціальної напруги в сім’ях пенсіонерів та службовців розподіленого житла, так як для введення його в експлуатацію потрібні кошти в розмірі 2021,714 тисяч гривень.
Звернення до Прем’єр – міністра України Азарова Миколи Яновича за допомогою в отриманні додаткового фінансування для завершення будівництва об’єкта та введення його в експлуатацію в розмірі 2021,714 тис. грн. було Секретаріатом Кабінету Міністрів України чомусь для остаточного вирішення направлено до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Кіровоградської обласної державної адміністрації та до Головного управління ВВ МВС України в компетенцію яких клопотання про додаткове фінансування об’єкту не входить про, що свідчать однакові відповіді на нашу адресу.
Просимо, Вашої допомоги у вирішенні цієї проблеми через звернення Спілки Офіцерів України до Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України В.Ф. Януковича для надання додаткового бюджетного фінансування ВВ МВС України в 2011 році з спеціального рахунку Кабінету Міністрів України або закладення цих витрат в Державний бюджет на 2012 рік для введення Внутрішніми військами МВС України в експлуатацію вищевказаного житлового об’єкту в 2012 році.

Додаток:

1.Копія відповіді Секретаріату Кабінету Міністрів України від 27.02.11. на 1 арк., 1 прим.;
2.Копія відповіді Першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації А. Ніколаенко № Г-1553/06 від 15.06.11. на 1 арк., 1 прим.;
3.Копія відповіді ГУ ВВ МВС України від 15.08.11. на 1 арк., 1 прим.;
4.Копія відповіді Міністерства регіонального розвитку та ЖКХ України від 11.08.11. на 1 арк., 1 прим.;
5.Копія відповіді начальника управління регіонального розвитку містобудування та архітектури Кіровоградської обласної державної адміністрації В. Кулікова від 10.08.11. на 1 арк., 1 прим.

З повагою,
від імені громадських зборів
військових пенсіонер МВС України

Голова зборів Владислав Галата
Секретар зборів Оксана Лисенко
06 жовтня 2011 року

: 587 | : PORTAL_SOU | : 5.0/5
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz