Офіційні сайти відомств




» 2011 » Січень » 11 » Офіцер самотужки повстав проти свавілля законодавців.
20:27
Офіцер самотужки повстав проти свавілля законодавців.
    11 січня 2011 року, в місті Києві, Вищий адміністративний суд України розглянув позов Феодосійського юриста старшого лейтенанта запасу Костянтина Кулака http://ukrinteresy.com.ua/23-pozov-do-sudu-na-vr-ukrayini.html про визнання протиправними дій народних депутатів України в ході пленарного засідання 27 квітня 2010 року 6 сесії Верховної Ради України 6 скликання та спонукання до усунення порушень чинного законодавства шляхом визнання нормативно-правових актів від 27 квітня 2010 року такими, що втратили чинність. Зокрема Закону України «Про ратифікацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування ЧФ РФ на території України». На суд прибув позивач старший лейтенант запасу К. Кулак, члени Всеукраїнської громадської організації Спілки офіцерів України В. Білоус. С. Нередько. І. Лісодід та представники Конгресу українських націоналістів.

    На вході Вищого адміністративного суду України, делегацію Спілки офіцерів України охорона зупинила, відмовивши в допуску на засідання суду. Після вимоги членів СОУ щодо зустрічі з керівництвом апарату суду, представники СОУ та КУНу були допущенні на засідання з запізненням на 30 хвилин.

    Офіцер самотужки повстав проти свавілля законодавців. На цьому процесі, судді один за одним задавали питання лише пану Костянтину, але в адресу відповідача, представника Верховної Ради України не пролунало ні одного запитання. В цій справі суд не був арбітром між позивачем та відповідачем, як того вимагає закон, а був стороною, і на жаль, на стороні відповідача. Та воно і зрозуміло, тому що Верховна Рада України формує склад суддів та призначає їх довічно, для «служіння» народу. Цікаво відзначити, що не так багато електронних ЗМІ наважились висвітити цю подію чи прокоментувати її громадянам України. Інтерес до даної теми проявив тільки один телеканал СТБ. Інші засоби інформації цим питанням на сьогоднішній день вже не переймаються. Всі суди виносили рішення не на користь позивача. http://ukrinteresy.com.ua/polituk....ni.html Так і в цей раз, рішенням Вищого адміністративного суду стало відхилення вимог позивача в повному обсязі, без права оскарження.

   Костянтин Кулак обіцяв оскаржити сьогоднішнє рішення суду в Європейському Суді з прав людини.

Пресс лужба СОУ.


: 581 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz