Офіційні сайти відомств




» 2010 » Березень » 5 » Нехай БЮТ очиститься спочатку від криміналітету – Г.Омельченко
13:51
Нехай БЮТ очиститься спочатку від криміналітету – Г.Омельченко
"Мене менш за все цікавить, що відбувається у БЮТ. Нехай спочатку очистяться від чистого криміналітету, який є в БЮТ. Від раніше судимих, від тих, хто був у розшуці Інтерполу і поміняв прізвище, вчинивши злочини, щоб стати депутатами БЮТ. Нехай в першу чергу від них очистяться, а не від тих, хто має власну думку", - сказав ІМК народний депутат України від фракції БЮТ Григорій Омельченко, коментуючи заяву віце-прем’єр-міністра України Григорія Немирі, що БЮТ має механізми для очищення від тих депутатів, які голосували за відставку уряду.

"Мене стільки разів виключали, при чому без мого відому. Я сміюся. Я ж не хворію колективною політичною шизофренією. У мене гарний імунітет. Я депутат, який має свою точку зору, свою думку. Нинішнє керівництво - де воно було за часів Радянського Союзу, на початку 90-х років? А я з українськими офіцерами боровся за незалежну Україну. Мене їхній дитячий садочок, "розбірки" в пісочницях менше за все цікавлять", - підкреслив він.
Джерело: ІМК

Український погляд

: 966 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 8
8 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Шановний гість порталу "вояка", будь ласка, дайте свої думки на сайт свого однодумця Сергія Корюкова (він вам не відмовить у цьому) і портал СОУ гарантує розміщення ваших матеріалів з посиланням на сайт пана Сергія. Або зареєструйтеся на порталі СОУ і самі як корристувач надавайте матеріали на портал з вашими думками і пропозиціями. Це буде ваша правда. А вояків в інтернеті дуже багато (тільки в полеміку зі мною на різних інтернетресурсах під таким "ніком" вступав не один). Це не наш метод боротьби за українську Україну.
З повагою. hello

6 вояка  
0
А ось особисто мені,пане Петре,іноді буває дуже соромно за "своїх" товаришів-спілчан,які відверто зраджують ідеологічні засади організації в угоду власним інтересам.Сьогодні,член СОУ,Герой України Омельченко ввійшов до складу коаліції ПР-БЛ-КПУ!На який ще вчинок цього пана нам із вами чекати,аби бодай почервоніти від сорому? І хіба так важливо під яким імям людина висловлює свою правду?Адже головним є те,щоб правда була таки правдою,а не кривдою-чи не так?!

7 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Тут ви кажете про правду, а через електронну пошту намагаєтеся мені давати вказівки, щоб зачистити сайт. Ось ваша правда.

4 вояка  
0
Не мені він зробив "не так",а Україні!А Вам,пане Петре, не соромно за його дії?

5 Петро_ЛИСЕНКО  
0
На мою думку, нормальній людині може бути соромно, перш за все, ЗА СВОЇ ВЧИНКИ. Або за вчинки своїх батьків, дітей ... За вашою логікою ми повинні ховатися за нікнеймами і соромитися за вчинки політиків, на які ми їх не підштовхували. Наприклад мені соромно за те, що на сторінках нашого порталу в коментарях мало справжніх імен (маю на увазі реальних, своїх ) які надано батьками. Бо портал це не є тільки моїм дітищем, але до його створення мене підштовхувало бажання створювати поле для відвертих розмов членів СОУ. А відверто можна розмовляти з тими, хто не ховає свє справжнє ім'я, своє обличчя ... Ось , наприклад, Ви коментуєте матеріали не як зареєстрований користувач порталу , а як , вибачте, "гість". А думки висловлюєте з позиції члена СОУ. Виходить, що Ви не довіряєте ні мені, ні сайту, ні СОУ... Я так думаю... Нехай про наші думки і прагнення знають всі (і друзі, і вороги). Друзі будуть більше довіряти, а вороги більше боятися. Мені соромно за те, що берусь за багато справ, а сил і часу не вистачає...

2 вояка  
0
Вчора пан Омельченко вдався до ще однієї зради-проголосував за створення коаліції з ПР і КПУ.Оце "Герой" України!

3 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Вам Омельченко щось зробив не так і ви бажаєте помсти. Це очевидно, бо іншіх тем для Вас на нашому порталі не існує. Ви безпосередній носій сталінського і гітлерівського принципу "хто не з нами, - той проти нас". Тому зрозуміло, чому Ви хочете вже ховатися у підпілля. Виходьте на світо Боже, пане Сергію.

1 вояка  
0
"Мене менш за все цікавить, що відбувається у БЮТ. Нехай спочатку очистяться від чистого криміналітету, який є в БЮТ...."
Дивно,пане Омельченко,чому ж раніше ви цього не помічали?!


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz