Офіційні сайти відомств




» 2009 » Жовтень » 5 » Манчуленко: Дехто в уряді влаштовує саботаж власній країні
13:16
Манчуленко: Дехто в уряді влаштовує саботаж власній країні
«Недофінансування потреб збройних сил України просто вражаюче. Закон про оборону вимагає фінансування видатків на збройні сили України на рівні 3% ВВП, а в останні роки не було фінансування навіть на рівні 1,5%», - заявив у коментарі сайту RAZOM народний депутат 2-4 скликань, «нашоукраїнець» Георгій Манчуленко.

«Грошей не вистачало навіть на те, щоб виплачувати всім службовцям збройних сил грошове утримання і, відповідно, харчувати людей», - додав він.

Він переконаний, що з такою ситуацією миритися категорично не можна: «Країна не може бути суверенною, якщо вона не має достатньої воєнної потужності, щоб з нею рахувались. Держава є сильною лише тоді, коли в неї потужний економічний розвиток, високі соціальні стандарти і є змога захистити себе у разі загрози».

У контексті останнього зауваження Манчуленко згадав можливі загрози для України. «Ми бачимо, що відбувається на Північному Кавказі. Всі ми є свідками цинічного звернення Президента Росії до Президента України. Ми зазнаємо все більших тисків, у першу чергу, з боку Російської Федерації. Тому фінансування збройних сил є одним із найважливіших пріоритетів для України, яка хоче бути повноцінною державою», - наголосив «нашоукраїнець».

В той же час Манчуленко відзначив, що «інколи по певних діях тих чи інших чиновників можна вважати, що вони влаштовують відвертий саботаж власній державі». «Я повністю підтримую заяву Президента про те, що він не підпише бюджет на 2010 рік, доки в ньому не буде закладено фінансування армії на належному рівні», - підсумував Манчуленко.

При цьому він зауважив, що «оборонний бюджет повинен бути настільки прозорим, щоб навіть командир окремої роти знав, яке в нього буде фінансування на наступний рік».

razom.org.ua



: 920 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz