Офіційні сайти відомств




» 2010 » Квітень » 14 » Інтренет-блогери: Соціопат Путін влаштував ще одну Катинь
20:46
Інтренет-блогери: Соціопат Путін влаштував ще одну Катинь
Зростаюче число російських блогерів впевнене, що Качинського вбила ФСБ за наказом Путіна. Після того, як на виборах в Україні переміг ставленик Москви Янукович, в «чорному списку» ворогів Росії польський президент Качинський перемістився з третього на друге місце. На першому місці незмінно залишається президент Грузії Саакашвілі. 

- ФСБ висаджує Польщу, - пише киянин Блій Чирков.
Російський блогер ставить під сумнів офіційну чекістську версію і зазначає: 

«Залишилося тільки розповісти, що льотчики були п'яні. Як, зрештою, виконали з пілотами Боїнга, на якому летів Трошев і який розбився в Пермі. Тоді теж в перший же день ФСБ заявило, що це був не теракт. А оскільки інших причин не виявлялося - не знайшли нічого кращого, ніж оголосити пілотів алкоголіками». 

Не боїться переслідування чекістами американець російського походження вказує: 

«Сталося просто небачене - Росія вбила всю еліту Польщі, що так сильно заважала Росії інтегруватися в газонафтопроводи Європи. Уявляєте, урядовий літак зачепив дерева при посадці! Випадково так ... Будь-яка розсудлива людина не повірить у версію звичайного ДТП».

«У Польщі вважають, що причиною авіакатастрофи стали не метеоумови, а різкий і критичний спіч, який президент Польщі Качинський планував виголосити під час поминальних заходів в зв'язку вбивством комуністами польських офіцерів у Катині із закликом до спадкоємців Кремлівського престолу не здійснювати подібного і відмовитися від великоросійських імперських амбіцій», - повідомляє інший блогер. 

«На одному з польських сайтів йде обговорення версій і причин аварії польського літака ТУ-154 з офіційною делегацією Польщі на чолі з Президентом Польщі Лехом Качинським. Ось одна з думок: «Ruskie zabili naszego prezydenta» (росіяни вбили нашого президента)»

«Спочатку прилетіли польські журналісти. Потім - борт з співробітниками ФСО. Їх повернули. Але! Значить, знали ... » 

«Він взагалі насилу добився від російської влади дозволу на цю поїздку. Туска пускали, а його немає. Туска приймали з розкритими обіймами, а Леху довго перешкоджали. Тому, що він не хотів з російськими президентами зустрічатися. Цю поїздку ледве вибили». 

- Упевнений - перше, що зробила ФСБ - це не пошук трупів загиблих, а деталі спецзв'язку і подібне від літака президента Польщі. 

- Брати-поляки - так. Вбивцям з ФСБ / ВЧК - НІ! 

- Підозрювати ФСБ в політичних вбивствах - це не конспірологія. Спецслужба на те й спецслужба, а з Польщею проблем у РФ за останні кілька років було вдосталь (шпигуни, ПРО, Грузія). В історії НКВД / КГБ / ФСБ таких операцій купи. Проколів у них очевидних за останні тільки роки дуже багато, брудно працюють, цілком можливо, що саме спеціально, «щоб боялися». Вбивства президентів методом авіакатастроф теж не новина - саме з такою ось авіакатастрофи розпочався геноцид в Руанді. 

- Дивного нічого немає. Путін - соціопат. У нього запобіжники в мозку перегорають один за одним. Лицемірно / офіціозно «покаятися» за Катинь тільки для того, щоб влаштувати ще одну, - типова поведінка: «клянуся мамою більше пити не буду, тільки дайте похмелитися!». 

Він реально отримує задоволення від створилося зараз положення: з одного боку прямо його звинуватити ніхто не наважується, з іншого - всі думають про себе : а летіти чи в МСК на 9 травня? 

Вбивство Політковської на день народження і Литвиненка полонієм - це послання всім: так, це я, а ви як думали? Тепер Качинський - прилетів у зв'язку з «благородним жестом» Путіна (Медведєв ніби як не в країні) і вже не полетів. Не може бути такої кількості збігів. 

- Військовий аеродром на території Росії, приводні радіомаяки завжди можна трохи в бік перенести і там включити. 

- Чим польський президент «заплямував» себе в 2008-му році, всі, напевно, пам'ятають. Ющенка вже за подібне покарали. Ще Ільвес і Адамкус залишилися, по-моєму, «непокараними». Потім я дізнаюся, що виявляється в Польщі, як на зло, знайшли БАГАТО сланцевого газу і починають його добувати в травні цього року.

«... 2 великі цивільні авіакатастрофи: у 1-ій загинув Трошев, у другій Качинський з польськими військовими і начальником Центробанку. Ви як хочете, а я в два збіги такі не вірю, а з урахуванням перерахованих вище «деталей», зовсім-зовсім не вірю», - пишуть російські і західні блогери.

За матеріалами ЦЕНЗОР.НЕТ

Український погляд



: 827 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz