Офіційні сайти відомств




» 2010 » Вересень » 19 » Центр Разумкова запрошує до учаті в опитуванні щодо оборонної політики України
12:17
Центр Разумкова запрошує до учаті в опитуванні щодо оборонної політики України

Центр Разумкова та Український інститут публічної політики готують консультації з питань оборонної політики України. Потреба її коригування зумовлена змінами в зовнішньому безпековому середовищі, засадах зовнішньої і внутрішньої політики України, кризовим станом Збройних Сил та оборонної промисловості.

Консультації здійснюватимуться шляхом проведення опитування представників органів державної влади України, незалежних експертів і громадськості, обробки отриманих даних, формування узагальнених, у т. ч. альтернативних, пропозицій, що відбивають різні точки зору на перспективи реформування оборонного сектору, з наступним винесенням їх на обговорення на Круглому столі 12 жовтня 2010 р.

За результатами обговорення на Круглому столі будуть розроблені та надіслані органам державної влади узагальнені аналітичні матеріали, які разом з результатами другого Оборонного огляду зможуть стати достатнім підґрунтям для формування прозорої, зрозумілої, адекватної сучасним умовам, ефективної оборонної політики України.

З метою підвищення результативності опитування авторами проекту підготовлено Зелену книгу з питань оборонної політики (пдф, 650 кб), що містить аналіз ситуації, перелік проблемних питань і визначає формат дискусії — структуру, зміст і потребу аргументації позицій учасників.

Під час підготовки Зеленої книги автори намагалися бути неупередженими та уникати спірних тверджень. Якщо окремі оцінки містять, на думку читача, певну спрямованість, то це зроблено лише з метою мотивації експертів до пошуку альтернативних відповідей.

В опитувальнику щодо проблемних питань Зеленої книги (Ворд, 750 кб) наведені підсумкові питання, що відповідають структурі викладених у книзі матеріалів. До відповідей на порушені питання просимо поставитися уважно — саме повнота та аргументованість відповідей визначають позицію міністерства (відомства), окремого експерта. За бажання авторів відповідей — анонімність гарантується.

Залучення до дискусії широкого кола учасників дасть змогу виявити та порівняти різні точки зору на перспективи політики безпеки та оборони, максимально врахувати позиції всіх зацікавлених сторін, зрушити з мертвої точки пошук максимально можливого консенсусу зі спірних питань, наблизити процедури прийняття державних рішень до стандартів публічної політики.

Пропонуємо всім зацікавленим активно долучитися до дискусії з актуальних питань оборонної політики. Для цього потрібно ознайомитися з матеріалами Зеленої книги, відповісти у довільної формі на наведені в розділах 1–3 питання, заповнити Опитувальник і до 5 жовтня надіслати відповіді на електронну адресу Центру Разумкова (info@uceps.com.ua) та Українського інституту публічної політики (info@uipp.org.ua). Аби Ваші відповіді потрапили в обробку та були враховані, вони мають бути максимально стислими, але аргументованими (з мінімальною, але достатньою деталізацією).

Будемо вдячні за конструктивну участь в опитуванні та наступній дискусії.

Контактні особи:

Микола Сунгуровський — директор воєнних програм Центру Разумкова, e-mail: nick@uceps.com.ua; тел.: 201-11-95;  050-357-45–69;  факс: 201–11–99;

Віктор Чумак — директор УІПП, e-mail: viktor.chumak@uipp.org.ua; тел. 248–72–52.

Центр Разумкова


: 688 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz