Офіційні сайти відомств




» 2011 » Січень » 22 » БЕЗ ПОТУЖНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНА НЕ МОЖЕ БУТИ МОГУТНЬОЮ, НЕЗАЛЕЖНОЮ ДЕРЖАВОЮ!- ЗАЯВА СОУ НА СОФІЇВСЬКІЙ ПЛОЩІ 22 СІЧНЯ 2011 РОКУ
17:50
БЕЗ ПОТУЖНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНА НЕ МОЖЕ БУТИ МОГУТНЬОЮ, НЕЗАЛЕЖНОЮ ДЕРЖАВОЮ!- ЗАЯВА СОУ НА СОФІЇВСЬКІЙ ПЛОЩІ 22 СІЧНЯ 2011 РОКУ
Заява 
Після злуки, через деякий час, українські землі підпали під окупацію різних держав. 
Головні причини цього - розбрат серед еліти, ігнорування ролі Збройних Сил у державному будівництві України. 

Сьогодення повернуло Україну фактично до тих часів. 

Державна еліта за 20 років незалежності перетворилася на партійно-фінансову, покинула своїх виборців і переїхала жити до Києва. У Верховній Раді України, Кабінеті Міністрів України в інших центральних органах державної влади, вже для неї не вистачає кабінетів.
 
Тому розбрат і не порозуміння між елітою в Києві відбувається не за світоглядні принципи Українців та виконання Конституції України, а йде штовханина за владні кабінети, портфелі, нагороди, звання, матеріальні статки… 

Спілка офіцерів України змушена звернутися до усіх громадських організацій, партій, авторитетних людей відволіктися від вище зазначеного процесу розподілення всіляких благ і розпочати суспільно-політичний діалог з питань, вирішення яких на наш погляд, сьогодні є невідкладними: 

Це перш за все, стратегія розвитку України, побудована на відродженні Християнських цінностей в сім’ї, школі, суспільстві, виконанні всіма Конституції України. 

І першим кроком до цього повинно стати відновлення представницьких органів влади через прийняття виборчого закону, в якому передбачити реалізацію громадянами, гарантованого статтею 71 Конституції України, виборчого принципу і права прямо обирати своїх громадських парламентарів, а не опосередковано через партійно – бізнесові угрупування. 
Обмежити час перебування депутатів у радах всіх рівнів не більш ніж двома термінами поспіль. 

Тим самим повернути суть Конституційної назви Народного депутата, замість сформованої - «партійного», представницьку демократію – замість існуючої партійної диктатури, до якої формально належить всього 2-3% громадян України. 
Це стане поверненням до представницькой форми народовладдя і відновленням довіри до виборних органів влади в Україні. 

Тоді в Києві будуть проживати не 300 депутатів, як сьогодні, а за кількістю виборчих округів у місті Києві, депутати стануть жити зі своїми родинами за цими законами, не будуть розповідати по телебаченню як треба їх виконувати, а будуть звітувати перед виборцями про свою роботу. 

Спілка офіцерів України також звертається до Президента України:
 
- З метою припинення антиукраїнської істерії, нагнітання страху в суспільстві, відновлення законності і правопорядку, негайно звільнити із займаних посад Міністрів: Внутрішніх справ, освіти, Голову служби безпеки України за загально відому антиконституційну та антиукраїнську діяльність.
- Зважаючи на критичний стан техніки і озброєння, низький рівень бойової підготовки військ, кадрового забезпечення військових частин, низький правовий та соціальний захист військовослужбовців, членів їхніх сімей, а також з метою суттєвого посилення захисту суверенітету і територіальної цілісності України, негайно розглянути питання збільшення фінансування Збройних Сил України, не менше 3% валового внутрішнього продукту. 

БЕЗ ПОТУЖНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНА НЕ МОЖЕ БУТИ МОГУТНЬОЮ, НЕЗАЛЕЖНОЮ ДЕРЖАВОЮ!

_________________________________

Заяву СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ проголосили 

У місті Києві

на Европейській площі - Голова СОУ полковник В.БІЛОУС (о 12 годині  22 січня 2011 року) 

на Софіївській площі - Голова Криворізької організації СОУ полковник П.ЛИСЕНКО( о 15 годині 22 січня 2011 року)

Прес служба СОУ




З прапором СОУ в колоні Хрещатиком йде голова Криворізької СОУ полковник Петро ЛИСЕНКО.


: 771 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 3
2 PORTAL_SOU  
0
Нажаль портал СОУ на сьогоднішній день не зміг технічно забезпечити запис виступу полковника Петра Лисенка на Софійській площі. Але його виступ полягав у виконанні доручення проводу СОУ - оголосити заяву СОУ (ту яку оголошує на відео п.Білоус на Европейській площі) .

1 VellPatriot  
0
Знову Білоус узурпував владу, а деж виступ Лисенка, де виконання рішення! Приносимо пробачення за Білоуса і пропонуємо обрати Головою СОУ Лисенка. Повернемо Національну демократію хочаб у спілку офіцерів.

3 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Шахраю Леониду Лесному "VellPatriot"
Мій виступ на Софійській площі відбувся, хоча пробитися до сцени було нелегко, але спільними зусиллями членів проводу СОУ заяву СОУ я зміг оголосити. Як що ви довіру делегатів ХХ з'їзду СОУ називаєте узурпацією влади (а за Білоуса проголосували майже всі) і це враховуючи те, що Білоус сьогодні не є діючим Народним депутатом, то дай Бог нам таких узурпаторів побільше. А стосовно виступу на Софійській площі представника з регіональної СОУ, так це Білоус і запропонував проводу таке зробити. Бо в День Соборності це дуже правильно.


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz