Офіційні сайти відомств




» 2013 » Квітень » 3 » 5-6 квітня СОУ вшанує військових моряків України і відзначить річницю створення ВМС ЗС України у Севастополі. Повідомлення прес-служби СОУ.
16:08
5-6 квітня СОУ вшанує військових моряків України і відзначить річницю створення ВМС ЗС України у Севастополі. Повідомлення прес-служби СОУ.
Згідно з планом заходів Спілки офіцерів України на 2013 рік, Спілка офіцерів України організовує проведення виїзного засідання Виконавчого Комітету СОУ в м.Севастополі. 
Одночасно в Севастополі буде проходити щорічна зустріч членів Організаційної групи ВМСУ з нагоди 21-ї річниці виходу указу Президента України №209 від 05.04.1992 та №210 від 06.04.1994 (День відродження Військово-морських Сил України) в роботі якої пропонується взяти участь і членам Виконкому СОУ. 

Одночасно в Севастополі буде проходити щорічна зустріч членів Організаційної групи ВМСУ з нагоди 21-ї річниці виходу указу Президента України №209 від 05.04.1992 та №210 від 06.04.1992 (День відродження Військово-морських Сил України) в роботі якої пропонується взяти участь і членам Виконкому СОУ. 

Орієнтовний план заходів: 

05.04.2013 

- о 08.00. на кораблях та в частинах ВМС ЗС України урочисто підняти державні прапори та прапори розцвічування з запрошенням на церемонію перших командирів та ветеранів військових частин. 
- о 14.30. на території військової частини А0235 провести урочисте покладання квітів до Пам’ятної стели з іменами офіцерів організаційної групи та з іменами делегатів ІІІ-го з’їзду "Спілки офіцерів України”, проходження роти почесної варти та фотографування на пам’ять. 
- з 15.00 до 16.30 провести урочисті збори особового складу та ветеранів ВМС в клубі військової частини А0235 за участі першого командувача ВМС ЗС України віце-адмірала Б.КОЖИНА та всіх наступних командувачів. Передбачити виступи та привітання від адміністрації міста, Першого Командувача ВМС ЗС України та інших причетних до цієї дати осіб. Після урочистих зборів провести концерт. 

06.04.2013 

- з 09.00 до 10.30 – урочисте покладання квітів до пам’ятника Петру Сагайдачному з проходженням Почесної варти та спільним молебнем. 
Автопробіг з Військово-морськими прапорами від пам’ятника Т.Г.Шевченку до знаку до пл. П.С. Нахімова з проведенням мітингу біля Знаку "10 років ВМС ЗС України” (організатори Севастопольська організація "Спілка Офіцерів України” та ГО "Ветерани ВМС ЗС України”). Учасники автопробігу – всі бажаючі міста Севастополя та представники областей України. 
- з 11.00 до 13.00 – відвідування учасниками заходів флагману національного флоту фрегату "Гетьман Сагайдачний”, музею ВМС ЗС України на Михайлівському Равеліні з врученням сувенірів та пам’ятних знаків екіпажу корабля, адміністрації музею Першим Командувачем ВМС ЗС України та ветеранами ВМС ЗС України. 
- На переході морем (катер Іллічівськ) з кораблів до музею – покладання вінка на воду у місці страти офіцерів, які вперше підняли на кораблях ЧФ прапори ВМС України в 1918 році. 
- з 13.00 до 14.30 організувати та провести Круглий стіл за темою: "Історія створення та сучасні проблеми реформування та розвитку ВМС ЗС України” (Відповідальний організатор "Спілка Офіцерів України” за участю представників Командування ВМС ЗС України). 
- з 14.30 до 16.00 – засідання Виконавчого комітету СОУ з порядком денним: Стан та перспективи активізації діяльності обласних організацій СОУ. Обмін досвідом роботи керівних органів обласних організацій. 

В заходах бере участь Народний депутат України багатьох скликань Степан ХМАРА, який доклав найбільше зусиль для створення ВМС ЗС України. 

Також на всі заходи запрошено першого командувача ВМС ЗС України віце-адмірала Б.КОЖИНА та всіх наступних командувачів, офіцерів штабу ВМСУ, посадових осіб міської державної адміністрації, міської Ради Севастополя та осіб причетних до цієї дати, членів організаційної групи відповідно з наказом Командувача ВМС України №344 від 13.10.1993 року. 







: 479 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz