Офіційні сайти відомств




» 2010 » Березень » 29 » 27 березня відбулися звітно-виборні конференції Київської і Житомирської обласних організацій СОУ - Прес-служба СОУ
18:36
27 березня відбулися звітно-виборні конференції Київської і Житомирської обласних організацій СОУ - Прес-служба СОУ
       27 березня 2010 року, в Будинку офіцерів м.Житомира відбулася звітно-виборна конференція Житомирської обласної організації СОУ, на якій був присутній Голова СОУ полковник В. Білоус.

       Делегати конференції заслухали звіт про роботу виконкому обласної організації СОУ. З доповіддю виступив Голова Житомирської обласної організації полковник А.Г. Шміло. Присутні на конференції роботу виконкому обласної організації СОУ визнали «задовільною».

       На конференції було обраного нового Голову Житомирської обласної організації СОУ підполковника Коновалова Олега Олексійовича, який до цього обіймав посаду першого заступника Голови обласної організації СОУ.

       В. Білоус у своєму виступі щиро подякував свого побратима А. Шміло за багаторічну працю на посаді Голови обласної організації СОУ і вручив йому цінний подарунок, а також привітав підполковника О. Коновалова.

       Полковник В. Білоус запросив начальника Житомирського будинку офіцерів Ларису Василівну Вовкогон на конференцію, для з’ясування ситуації щодо рейдерської атаки на будинок офіцерів (про це повідомлялось на сайті 24.03.2010р.), і пообіцяв організаційну, юридичну допомогу у захисті будинку офіцерів від рейдерів.


      Також Голова СОУ полковник В. Білоус перебуваючи 27 березня 2010 року з робочою поїздкою в м. Житомирі вирішив ряд поточних питань в місцевому гарнізоні, які повя'зані з виконанням статутних обов'язків Голови СОУ.

 


Довідково про обраного Голову Житомирської обласної організації СОУ 

Коновалов Олег Олексійович,
народився 16 травня 1963 року в м. Полтаві в сім’ї службовців, українець.

В 1980 році, поступив в ПОЛТАВСЬКЕ ВИЩЕ ВІЙСЬКОВЕ КОМАНДНЕ УЧИЛИЩЕ ЗВ’ЯЗКУ. Проходив службу на різних посадах в повітряно – десантних військах. З 03.2009 р. проходить військову службу на посаді заступника начальника відділу комплектування військовослужбовцями за контрактом та строкової служби управління особового складу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.
      Нагороди, відзнаки: у 1989 р. – орден "За службу Батьківщині в Збройних Силах СРСР”- ІІІ ступеня, у 1999 р. – медаль "Захиснику Вітчизни”, у 2000 р. – медаль "70 років створення повітряно – десантних військ СРСР”, у 2001 - медаль "10 років Збройним Силам України", у 2002 р. - медаль "10 років аеромобільним військам Сухопутних військ Збройних Сил України”. Нагороджений найвищою нагородою Спілки Офіцерів України «Хрест Заслуги», Орденом «Рівноапостольного князя Володимира».


      Того ж дня, 27 березня 2010 року, у м. Біла Церква відбулася звітно-виборна конференція Київської обласної організації Спілки офіцерів України.

       В роботі конференції взяли участь заступник голови Спілки офіцерів України, капітан 1-го рангу депутат Верховної Ради України ІІ скликання Лупаков Євген Олександрович, представник крайового братства ОУН-УПА Дячун Теодор Григорович, представник асоціації безквартирних офіцерів Білоцерківського гарнізону Анатолій Абрамов.

      З доповіддю про роботу виконкому виступив Голова Київської обласної організації СОУ – підполковник Шапочук Петро Васильович.

      На конференції були присутні 20 делегатів, які представляли міські та районні організації Київщини.

     Конференція визнала роботу виконавчого комітету Київської обласної організації Спілки офіцерів України за звітний період 2008 – 2010 роки задовільною.

     На конференції Київської обласної організації Спілки офіцерів України головою організації було переобрано підполковника Шапочука Петра Васильовича.

     Звітно-виборча конференція Київської обласної організації Спілки офіцерів України обрала делегатів на ХХ Всеукраїнський з їзд Спілки офіцерів України у кількості 10 осіб.

Прес-служба СОУ


: 1076 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz