Офіційні сайти відомств




» 2009 » Квітень » 26 » «Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України»
21:49
«Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України»
Ком’юнікат
щодо спільного засідання представників молодіжних організацій та
прийняття звернення до Голови Верховної Ради України.


13 квітня 2009 року в приміщенні «Центру національного відродження» за адресою: м. Київ, вул. Ярославів Вал 9 відбулося спільне засідання представників молодіжних організацій: Ілляш Ярослав (Голова ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес»), Липовецький Ярослав (Голова ВМГО «Спілка української молоді в Україні»), Мазур Ігор (Голова Київської організації УНА-УНСО), Тарасенко Андрій (перший заступник голови ЦП ВО «Тризуб» ім. С.Бандери), Цьомик Тетяна (Голова МОМРКМО Конгресу українських націоналістів); головуючий – Левченко Анатолій (Голова ВМГО «Молодіжне Крило ОУН(д)»). На засіданні одностайно прийнято звернення до Голови Верховної Ради України з різким засудженням прийнятої переважною більшістю голосів Постанови «Про святкування 90-річчя комсомолу України» №4140Д від 01.04.2009, як такої, що носить антидержавний характер та спрямованої проти засад суспільного устрою (результати голосування за остаточне схвалення: ПР – 150, БЮТ – 53, НСНУ – 1, КПУ – 27, БЛ – 20). Звернення також підтримали Мороз Віталій (Голова Правління ВМГО «Молода Просвіта»), Юсов Андрій (член Ради ВГО «Громадянська кампанія ПОРА»), Олег Яценко (Голова ВМГО «Студентське братство»), Сергій Неділько (Голова МГО «Самостійна Україна»).
В зверненні зазначено про неприпустимість популяризації в суспільстві, зокрема молодіжному середовищі, діяльності комсомолу України, який спільно з Комуністичною партією несе відповідальність за злочини проти українського народу, здійснені в період з 1919 по 1991 роки: організації голодомору та боротьбою з ОУН і УПА, акції «продрозверстки» та знищення церков, розкуркулення та виселення селян на Сибір, масові розстріли та русифікації. Виховання сучасної молоді на прикладах тих, кого потрібно судити за злочини проти людства й української держави є знущанням над мільйонами українців, знищених комуністичним режимом.

В підсумку, представники молодої української громадськості вимагають від Верховної Ради України скасувати ганебну Постанову №4140Д та створити парламентську комісію з вивчення злочинної діяльності Комуністичної партії на території України.


Президенту України
пану Віктору Ющенку



Щодо Постанови Верховної Ради України №4140Д «Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України»



1 квітня 2009 року Верховна Рада України прийняла Постанову №4140Д «Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України». 
Українська молодь, об‘єднана громадськими молодіжними національно-демократичними організаціями висловлює свій протест проти антиукраїнського та антидержавного вчинку переважної більшості Верховної Ради України та її депутатського корпусу в зв‘язку з чим зазначаємо:
1. Комуністична партія України є правонаступником КПСС, а відтак має нести всю відповідальність за знищення мільйонів людських життів. 
2. Комсомол в СССР, в тому числі й Україні був головним помічником КПСС, в тому числі під час штучних голодоморів. Тому саме комсомол, разом з КПСС винен у геноциді українців – відбиранні останнього шматка хліба у малих дітей, немовлят, старих та немічних й багатьох інших злочинних діяннях.
3. Виховання сучасної молоді на прикладах тих, кого потрібно судити за злочини проти людства й української держави є знущанням над десятками мільйонів українців, знищених комуністичним режимом, а також є знущанням над сучасним поколінням молоді, народженій в незалежній українській державі.
4. Ми усвідомлюємо, що більшість сучасного українського парламенту та виконавчої влади є комсомольсько-компартійного набору, який має взяти відповідальність за стан справ в Україні.
Ми звернулися до Верховної Ради України з вимогою скасування ганебної постанови від 1.04.09 №4140Д «Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України» та відповідно створити комісію Верховної Ради України з вивчення злочинної діяльності комуністичної партії та наслідків її діяльності, а за матеріалами комісії пропонуємо провести парламентські слухання, в яких розглянути діяльність КПСС, КПУ, ВЛКСМ, ЛКСМУ та інших, породжених КПСС структур, таких, як ЧК, НКВД, КГБ, СМЕРШ.
Прийнято на нараді молодіжних організацій 8 квітня 2009 року. Відповідь просимо надіслати за адресою м.Київ, 01034, вул. Ярославів Вал 9, «Час українського».
За дорученням молодіжних організацій:

Голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу Ярослав Іляш
Голова СУМ в Україні Святослав Липовецький 
Голова Київської організації УНА-УНСО Ігор Мазур
Голова ГК «Пора» Андрій Юсов
Голова МГО «Самостійна Україна» Сергій Неділько
Перший заступник голови ЦП ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Андрій Тарасенко 
Голова МОМРКМО Конгресу українських націоналістів Тетяна Цьомик 
Голова ВМГО «Молодіжне Крило ОУН(д)» Анатолій Левченко 
Голова Правління ВМГО «Молода Просвіта» Віталій Мороз 
Голова ВМГО «Студентське братство» Олег Яценко



: 1221 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz