Офіційні сайти відомств




» 2012 » Січень » 10 » 19 січня відбудуться заходи з нагоди річниці проголошення незалежності України IV Універсалом Центральної ради (оголошення)
22:09
19 січня відбудуться заходи з нагоди річниці проголошення незалежності України IV Універсалом Центральної ради (оголошення)
   19 січня 2012 року в приміщенні Київського Палацу ветеранів за адресою Бастіонна, 11, відбудеться вечір, присвячений 94 річниці проголошення незалежності України IV Універсалом Центральної ради Української Народньої Республіки.
Початок рівно о 16 годині. Їхати метро «Дружба народів», 14 тролейбу, 62 автобус.

   Враховуючи історичну вагомість тематики, загальнонаціональний рівень проблеми, Рада Київського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, (ВОВ) ухвалила рішення запросити до участі у відзначенні 94-х роковин проголошення УНР делегації у складі 5-10 осіб від усіх без виключення політичних партій національно-демократичного спрямування та громадсько-політичних організацій україноцентричного напрямку, що має продемонструвати українському народу прагнення української політичної еліти до згуртування навколо ідей українського державотворення та націєтворення, відновлення правдивої історичної пам’яті.
     У цьому контексті, Рада Київського міського відділення ВОВ пропонує Головам політичних партій і Провідникам громадсько-політичних організацій терміново розглянути питання щодо формування делегацій на урочисте відзначення 94-х роковин проголошення УНР. Просимо Вас, після отримання нашого повідомлення, до 18 січня 2012 року, в телефонному режимі поінформувати організаторів урочистостей щодо своєї участі у вищезазначеному заході та кількісного складу делегації від Вашого громадського формування.
Програма заходу:
    Доповідь голови Печерського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, режисера театру і ТБ Олеся Гриба «Незнищенний собор народньої пам’яті»:
1. Хто й для чого замовчує 73 річницю московсько –більшовицької окупації незалежної України ;
2. Політика політичного бандитизму окупанта;
3.Країни Прибалтики й Республіка Грузія , на відміну від України і Республіки Белорусь, відновили державну незалежність , здобуту 1918 р.;
4.«Перепроголошення» проголошеної незалежності України від 1918 року -- політичний плагіат ВР УРСР;
5.Як Симон Петлюра налякав В. Фокіна, Д. Павличка і Л. Кравчука;
6. «Толенрантне» угодовство української «еліти». «Думайте, що будете говорити». Мертві «Правиця» і «КУІН». Чому Михайло Горинь готовий був добровільно досидіти свій термін у в’язниці:
7. Л.Лук’яненко почав «відлік часу» разом з ВР УРСР від 24 серпня 1991 року, УНА –УНСО на чолі з світлої пам’яті. А. Лупиносом - від 1918.-го року;
8. Як Всеукраїнське Товариство «Просвіта» ім.. Тараса Шевченка, разом із самозванною «елітою», щороку відзначаючи чергові роковини «Дня Соборності України» намагаючися таким чином «перекрити» День незалежності від 1918 р., в опосередкованій формі виправдовуючи зрадників УНР;
9. Як комуністичною ВР УРСР 1991 року було «обійдено» право на відновлення Державницького Центру УНР, щоб зберегти владу;
10. «Мічурінське щеплення» комуно – московських окупантів до визначальної ідеї українських націоналістів - здобути Незалежну, Соборну, Самостійну Українську Державу;
11.Роз’єднання національних політичних сил і перспектива втрати незалежності України;
12. Фільм «СССР. Крушение», - Російська Федерація;
13. Заява Української Національної Ради
14. Обговорення проблеми, виступи керівників делегацій від українських політичних партій та громадсько-політичних організацій,( до 5 хвилин);
Завершення о 18 годині.

Микола Зозуля, Голова Ради Київського міського відділення
Всеукраїнського об’єднання ветеранів (ВОВ).

Олесь Гриб, член Ради Київського міського Відділення ВОВ,
Голова Печерського районного у м.Києві відділення ВОВ, режисер.

Контактні телефони:
Микола Зозуля: дом. (044)545-08-75; Моб.(097)-08-37-985.
Олесь Гриб: дом. 411-44-69; Мою.(063)-075-90-28.

: 566 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz