Офіційні сайти відомств




» 2012 » Липень » 11 » УНА – УНСО вимагає від Російської Федерації частину акцій «Газпрому».
18:32
УНА – УНСО вимагає від Російської Федерації частину акцій «Газпрому».
У четвер, 12 липня 2012 року об 11 год. 00 хв. представники Української національної Асамблеї – Української Націоналістичної Самооборони (УНА-УНСО) проведуть пікетування посольства Російської Федерації.

Пікетування посольства, розташованого за адресою: м. Київ, проспект Повітрофлотський, 27 проходитиме у зв’язку з робочим візитом до України Президента Росії В. Путіна.

Учасники пікетування, члени УНА-УНСО та їх прихильники передадуть Президенту Росії Звернення, у якому вимагатимуть:

Негайного створення робочої групи з залученням представників України, щодо передачі Україні частини акцій «Газпрому», майно якого формувалось за часів СРСР працею українських громадян, технічними засобами українських підприємств, із застосуванням наукових розробок українських вчених.

Представники пікетування звернуть увагу російської влади і на факт отримання прибутків СРСР від експорту газу за кордон з українських родовищ, формування з цих коштів свого майна з якого 2/3 трубопроводів залишилось на території Росії.

Українська Національна Асамблея – Українська Націоналістична Самооборона (УНА-УНСО) вважає подальше ігнорування накопичених десятиліттями україно-російських проблем неприпустимим і таким, що може призвести до збройних конфліктів.

Пікетувальники вимагатимуть від російської влади в особі Президента Росії Володимира Путіна негайного врегулювання цього питання мирним шляхом.

http://una-unso.in.ua/?p=17839

: 1061 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz