Офіційні сайти відомств




З ІСТОРІЇ СОУ

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » Стосовно агресивних дій Російської Федерації в Чечні
20:51
Стосовно агресивних дій Російської Федерації в Чечні
Заява
Спілки офіцерів України
Стосовно агресивних дій Російської Федерації в Чечні


           За мовчазною згодою і фінансовою підтримкою з боку держав Європи, Америки та Азії російські шовіністи розпочали новий агресивний наступ на своїх сусідів.
Програвши ганебну війну проти героїчного Чеченського народу російські імперіалістичні кола шукають собі нову жертву. На цей раз їх погляди знову націлились на Українські землі, які вони продовжують вважати своїми.
Незважаючи навіть на те, що не поховали всіх, хто загинув в Афганістані і Чечні і не висохли сльози матерів за загиблими, шовіністи з Росії знову намагаються створити плацдарм для агресії проти України.
Дійшло до того, що з боку представників Російського уряду, державної Думи, лунають голоси про застосування сили в вирішенні спірних питань між Росією та Україною. Готуючись до розвитку таких подій Росія під Воронежем вже створила мобільне угрупування своїх військ наступального характеру, яке готове до агресивного кидка на Східну Україну.
Спілка офіцерів України неодноразово зверталася до Президента - Верховного Головнокомандуючого Збройними Силами України та Верховної Ради України і Міністра оборони України про недопустимість постійних поступок ненаситному північному сусідові. Нерішучість, половинчаті рішення, угодницька позиція керівництва нашої держави сприймаються Російськими урядовими колами, як наша невизначеність, боягузтво і слабкість.
В таких умовах Спілка офіцерів України, як громадянська організація патріотів військового спрямування, не може стояти осторонь тоді, коли послідовники організаторів голодомору, імперських катівень і гулагів знову готують новий геноцид нашому народові.
Спілка офіцерів України закликає Український народ, воїнів Збройних Сил, всі військові формування до пильності. З'їзд вимагає від народних депутатів, членів Спілки офіцерів України, наполегливо вести боротьбу за термінове виведення російських військ з території України, за зближення і співпрацю з НАТО.
9-й з'їзд Спілки рекомендує Президенту - Верховному Головнокомандуючому Збройними Силами України звільнити з лав Збройних Сил України генералів та офіцерів, які разом з В.Шмаровим розробляли і підтримували антидержавну концепцію реформування нашої Армії, про що повідомляли засоби масової інформації. Спілка офіцерів України підтримує зусилля Президента по наведенню статутного порядку у військах та в кадровій політиці керівного складу Збройних Сил України.
9-й з'їзд Спілки офіцерів України вимагає оголосити персонами non grata в Україні державних і політичних діячів іноземних держав, дії і висловлювання яких спрямовані проти незалежності та територіальної цілісності України, в тому числі російського сенатора Юрія Лужкова, який хоче відвідати Севастополь, як такого, що заявив про силові наміри вирішення територіальних претензій до України і сіє ворожнечу між українським і російським народами".
9-й з'їзд Спілки офіцерів України закликає всі держави світу, поки не пізно, зупинити Російську агресію, яка неминуче приведе до третьої світової війни, останньої війни в історії людства.
Категорія: 1996 | Переглядів: 759 | Додав: Петро_ЛИСЕНКО | Теги: агресивні дії Росії в Чечні, 1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ

  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz