Офіційні сайти відомств




З ІСТОРІЇ СОУ

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » До Українського народу, демократичних, патріотичних сил України
20:54
До Українського народу, демократичних, патріотичних сил України
Звернення
Спілки офіцерів України
до Українського народу, демократичних, патріотичних сил України

           Усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом Спілка офіцерів України звертається до Вас.
Україна, її Суверенітет та Незалежність у небезпеці. Поглиблення політичної соціальної, економічної, духовної кризи в суспільстві призводить до втрати довіри народу до державної влади, дискредитує саму ідею Незалежності.
У державних органах впади, у тому числі й у силових структурах, немає належного механізму впровадження положень Конституції України.
Процес зубожіння більшості населення набирає сили. Відсутність чіткої програми ринкових перетворень, неузгодженість дій усіх гілок влади, постійна боротьба мафіозних та регіональних кланів за сфери впливу, брак механізмів впровадження законів призвели до тотальної корумпованості владних структур усіх рівнів. Злочинність зрослася з владою. Усе це реально загрожує національній безпеці й Українській державі.
Іде глобальне зменшення соціальних програм. Тривала невиплата заробітної плати, стипендій, пенсій, субсидій поставила на межу виживання більшу частину суспільства.
Не працюють вітчизняні підприємства, занепало сільське господарство. Темпи та методи приватизації державного майна переважно сприяють його розкраданню.
Більшість наших співвітчизників не має можливості нормально харчуватись, лікувати себе та своїх дітей. В останні роки кількість померлих перевищила кількість народжених. Під загрозою генофонд нації.
Через брак фінансування і знищено науку та освіту. Держава не в змозі утримати освіту українського народу, а її представники вимушені шукати шмат хліба за кордоном.
Українська культура після спроби відродження знову вимушена стати на шлях боротьби за власне існування.
За певної бездіяльності владних структур не виконується вимога Конституції України про запровадження української мови у державницьке, суспільно-політичне і культурне життя.
Антиукраїнські сили вміло використовують вітчизняний інформаційний простір для антидержавної діяльності, ганьблять ідею незалежності України.
Зухвало та вміло використовують загальну аморфність влади шовіністи всіх мастей та спритні ділки від політики і тіньового бізнесу.
Втомлена, зневірена людина праці, прагнучи виходу зі скрути, інколи свідомо й напівсвідомо стає прихильником тоталітарного режиму та новоявлених авантюристів і екстремістів.
У надзвичайно скрутному становищі опинилися люди в погонах - військовослужбовці і працівники правоохоронних органів.
До цього часу немає чіткої, глибоко продуманої програми будівництва Збройних Сил, реформування МВС, СБУ, інших військових формувань України. Експерименти Міністерства оборони призвели до фантастичної руйнації війська, значної втрати його боєздатності, відтоку висококваліфікованих національно свідомих офіцерів та генералів.
Військовослужбовці та правоохоронці втрачають здорову мотивацію до служби на тлі безкарних зловживань службовим становищем посадових осіб різних рівнів, розкрадань державного майна.
Офіцери і прапорщики не мають можливості прогодувати сім'ї, серед них майже сто тисяч безквартирних.
Обурені бездіяльністю впади, балаканиною різних політичних діячів офіцери прагнуть наведення порядку та встановлення Законності і Справедливості.
Початок передвиборної кампанії загострив політичну боротьбу між численними партіями, рухами, об'єднаннями та їх лідерами.
Під гаслами об'єднання та єдино правильного, обраного ними шляху виходу із кризи утворилося декілька передвиборних блоків, які не бажають або не вміють найти між собою порозуміння. Уроки історії ними усвідомлено погано, з них не зроблено належних висновків.
Роз'єднання державницьких, демократичних сил є лише на шкоду Україні і її Народу.
Спілка офіцерів України наполягає відкинути дрібнопартійні, особисті інтереси, амбіції окремих політичних лідерів та усвідомити те, що ми не маємо права повторити історичних помилок і втратити Державу через розбрат.
Тільки чітка, спільно спланована програма дій дозволить відстояти Незалежність, зберегти Українську державу та створити добробут Народу.
Спілка офіцерів України пропонує підготувати програму єдиного виборчого блоку та подати його Українському народу для обговорення і внесення пропозицій.
Спілка офіцерів України з великою повагою ставиться до всіх демократичних сил, шанує їх внесок у процес державотворення і вважає, що вам вистачить, мудрості та. політичної волі об'єднатися заради збереження України.
З урахуванням реалій політичного сьогодення на заклик приєднання до вже утворених окремих виборчих блоків, пропонуємо об'єднати сили державницького, патріотичного спрямування в єдиний міцний виборчий блок довкола Спілки офіцерів України.
Не розуміти важливості цього сьогодні можуть тільки політичні авантюристи, недалекоглядні амбітні діячі, для яких доля та добробут Українського народу є не сенсом житгя, а засобом задоволення особистих потреб.
Спілка офіцерів України як громадсько-патріотична організація прагне провести консолідуючу діяльність з усіма партіями, рухами, об'єднаннями демократичного, державницького спрямування.
Наша сила в єдності! Законність, Порядок, Справедливість збережуть Український народ і Українську державу!
Категорія: 1997 | Переглядів: 823 | Додав: Петро_ЛИСЕНКО | Теги: 1997, до Українського народу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ

  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz