Офіційні сайти відомств




» 2012 » Вересень » 30 » ПРО УЧАСТЬ У ВИБОРАХ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 28 ЖОВТНЯ 2012 РОКУ ЧЛЕНІВ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ. (постанова виконкому СОУ)
20:49
ПРО УЧАСТЬ У ВИБОРАХ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 28 ЖОВТНЯ 2012 РОКУ ЧЛЕНІВ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ. (постанова виконкому СОУ)

«Виберіть з посеред себе з колін ваших мужів мудрих»
(повторення закону – Біблія)

ПОСТАНОВА
ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВГО СОУ

Від 29.09.2012р.

ПРО УЧАСТЬ У ВИБОРАХ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 28 ЖОВТНЯ 2012 РОКУ ЧЛЕНІВ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ.

ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!
Вибори в мажоритарних округах, вперше з 2002 року дають шанс обрати до парламенту мудрих, відповідальних, перевірених представників українського народу, які вже зарекомендували себе порядними професіоналами, відданими патріотами України.
Львівська область:

Голова Львівської обласної організації СОУ, Петро Костюк в/о №115 м.Львів.
Члени СОУ: Богдан Якимович, в/о № 122 м.Львів.
Микола Гук, в/о № 121 м.Дрогобич.

Житомирська область:
Член СОУ-Михайлюта Олександр –в/о № 66
М.Київ:
Члени СОУ: Герой України Степан Хмара – в/о № 223 м.Київ.
Член центрального проводу СОУ, Остап Осінчук – в/о № 219 м.Київ

Звернутися до виборців нас змусила соціально-економічна ситуація в Україні, яка з кожним днем стає все більш критичною.
З кожним роком Незалежності, більшість представників влади матеріальними статками, привілеями віддаляється від народу (джерела влади). І це все робиться від імені народу, представниками народу – депутатами Верховної Ради України та місцевих рад всіх рівнів.
Слабкі, лукаві люди, які таємно займаються приватизацією, розподілом землі, надр в Україні, але бояться безпосередньо спілкуватися зі своїми виборцями (в селі, місті, районі) через так званий «демократичний» виборчий закон за пропорційною системою. Всупереч ст.ст.38,76 Конституції України депутати почали обиратися до парламенту і проводити туди своїх водіїв, масажистів, прес-секретарів, журналістів, артистів, своїх підлесників, які поняття не мають про Християнські цінності, історію України, основи державного управління, державну службу, створювати партійний Уряд, партійну правоохоронну систему, головною метою яких є збереження капіталів, майна олігархів та їх посібників.
Сьогодні фінансово-олігархічні угрупування, – партії складають в Україні близько 2% від кількості громадян в Україні.
Сьогодні партії – це організації, які фінансуються олігархічним капіталом, а депутат обраний за партійними списками підзвітний голові партії а не виборцю (джерелу влади) і ніяких прав в Парламенті немає. Єдине його право – тиснути кнопки під час голосування за вказівкою голови партії, якій підзвітний олігархічному капіталу.
Олігархи, іноземні корпорації, іноземні розвідувальні органи, шляхом підкупу керівництва партій, ухвалюють антиукраїнські корупційні закони в галузі державного управління, економіки, національної безпеки. До Парламенту за партійними списками стали проходити депутати з кримінальним минулим, громадяни інших країн та громадяни, які не мають, навіть, повної середньої освіти, з підробленими документами про освіту.
Так званим ПАРТІЙНИМ ПАРЛАМЕНТОМ всупереч ст.ст.75, 85, 92 Конституції України були обмежені повноваження Верховної Ради України, Парламентський контроль за виконавчою та судовою гілками влади.
Парламент –ПАРТІЙНИЙ, уряд –ПАРТІЙНИЙ, всі місцеві органи влади – ПАРТІЙНІ, правоохоронні органи – ПАРТІЙНІ…
Куплені владою політологи та експерти пропонують профанацію відповідальності,- ПОЛІТИЧНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. «Не голосуйте за Черновецького, Довгого…», – але від цього нічого не зміниться; землю, комунальне майно , Київенерго … – все пограбовано.
В Україні встановлена партійна диктатура меншості, шляхом знищення представницької демократії, місцевого самоврядування , всупереч ст.ст. 36, 38, 71, 76, 140-143. Саме нинішній склад партійного парламенту ВСУПЕРЕЧ Конституції України без погодження з виборцями подовжив термін своїх повноважень з 4 до 5 років, все зробив для зміни Конституції України в НЕконституційний спосіб.
Партійні депутати знищили місцеве самоврядування у м.Києві, ухвалили Закон «Про засади державної мовної політики», ратифікували Харківські угоди щодо подовження терміну терміну перебування ЧФ РФ в Україні, ухвалили закони про так званий «Ринок землі» та інше.
Щодо землі, Спілка офіцерів України вважає за доцільне, щоби партія регіонів та її посібники реалізували пілотний проект щодо ринку землі на території Донецької та Луганської областей, як базових для їхніх виборців. І якщо експеримент дасть позитивні результати, – шляхом референдуму запровадити це по всієї Україні.
Люди втратили довіру до влади, спроможність державних органів влади захистити їх природні – Богом дані та не вірять у конституційні права.
Отже громадянин України втратив контроль над діяльністю всіх гілок влади в Україні, а справедливість як головна категорія в стосунках між людьми була знівельована.
Створена конституційна асамблея, на нашу думку, головною метою якої є зміна положень ст.13 Конституції України «Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу.
Від імені Українського народу право власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Кожний громадянин має право користуватися природними об’єктами права власності народу відповідно до закону».
Тобто, від імені народу, право власника здійснюють органи державної влади, а громадянин має право лише користуватися, а не набувати у власність загальнонаціональну власність.
А через так званий «Фонд держмайна» (роздержавлення) проводиться антиконституційна приватизація.
Узаконити таку приватизацію намагаються під вивіскою конституційної асамблеї ті, хто в свій час голосніше за всіх кричав «держава не ефективний власник» і приватизував цілі галузі загальнонаціональної економіки.
Юридична основа ринкової ліберальної економіки – це статутне положення про мету діяльності : отримання прибутку.
Також треба зважити на те, що сьогодні руйнування природного довкілля, знищення історичних і культурних пам’яток відбувається шляхом рейдерського захоплення майна, підкупу чиновників і судів, виснаження основних фондів державних підприємств, галузей загальнонаціональної економіки, власності земельних ресурсів, організації замовних вбивств конкурентів…
В результаті Україна стала ринком дешевої робочої сили, звалищем відходів «Суспільства споживачів», а після підписання угоди з ЄС про реадмісію – відстійником емігрантів з усього світу.
Юридичною основою політичної партії, так званим механізмом структуризації суспільства, є статутне положення, щодо мети діяльності – прихід до влади (знову ж – будь-якою ціною).
Методи ті ж самі: підкуп партійних функціонерів, підкуп виборців, фальсифікація виборів, знищення політичних опонентів, наклепи, популізм…
В результаті зруйнована представницька демократія, влада не контрольована народом, втрата довіри до влади, моральна деградація, криза суспільно-політичних відносин.
Все це є свідомим позбавленням українського народу засобів існування, замахом на його буття.
З початку 90-х років і впродовж більше 20-ти років члени СОУ беруть активну участь у відродженні Незалежності України та її військових формувань, які 27 липня 1991 року на І-му з’їзді СОУ започаткували відродження війська України. А 3-го листопада 1991 року на ІІ-му з’їзді першими присягнули на вірність Україні.
В 1994-98рр. у Верховній Раді України Спілка офіцерів України мала 15 Народних депутатів України, які у 1996 році ухвалювали Конституцію України і жоден з них не зрадив своїх виборців, не переходив з фракції у фракцію, а постійно допомагали виборцям захищати їхні права, відстоювати національні інтереси України.
За свої принципові погляди вони постійно утискалися будь якою владою, тому що були вірними Присязі, а не забаганкам грішних людей при владі та партійних функціонерів.
І сьогодні члени СОУ є фізично і морально здоровими громадянами України і готові у Парламенті України захищати національні інтереси України, відстоювати честь, гідність, традиції українців та конституційні права громадян.
Ми пропонуємо:

  • Ввести адміністративну, цивільно-правову, кримінальну відповідальність депутатів усіх рівнів. Для цього необхідно ухвалення конституційного виборчого закону. Тобто привести у відповідність до Конституції України ПРЯМЕ, ЗАГАЛЬНЕ, РІВНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО – ВСІ ГРОМАДЯНИ ОБИРАЮТЬСЯ ДО ОРГАНІВ ВЛАДИ ВСІХ РІВНІВ, БЕЗ НАЛЕЖНОСТІ ДО БУДЬ ЯКОЇ ПАРТІЇ.Тоді народ безпосередньо обиратиме владу без посередників, (партії), які надто дорого коштують українцям. А партійні кандидати будуть на одному рівні змагатися з кандидатами від територіальних громад.
  • Законом обмежити час перебування депутатів в парламенті двома термінами, щоби депутати знали про реальне життя та проблеми громадян, які їх обирають.
  • Заборонити передвиборну рекламу на телебаченні, кандидати повинні безпосередньо спілкуватися з виборцями, тоді вони будуть знати реальні проблеми людей, а не віртуально.

Не вірте рекламі – вона дорого коштує!

Щодо опозиційності членів СОУ, то вони в опозиції до зла, несправедливості, корупції з 1991 року і захищають права всіх громадян, незалежно від їх партійної приналежності.
В країні домінує думка: «Хто має гроші, той має все», у тому числі мандат депутата. СОУ пропонує довести, що в Україні є Дух, ідеї, які сильніші за матеріальні цінності.
Отже, потрібна реальна альтернатива. Це стосується і влади і опозиції.
Вибори 28 жовтня 2012 року мають стати крапкою, з якої в Україні почнеться процес повернення чесної і чистої політики та приходу у Парламент не обтяжених жадобою влади і збагачення, а порядних і патріотично налаштованих трударів, для яких турбота про Україну та Український народ є головними.
Влада – це тяжкий хрест служіння своєму народу, хто саме так розуміє владу – той здатен виконати велику місію.

Спілка офіцерів України заявляє, що її члени візьмуть участь у виборах у окремих мажоритарних округах та підтримають в інших округах тих кандидатів , які виступають супроти фінансово-олігархічного засилля в українській політиці і поділяють наші політичні переконання та принципи чесної, правдивої і відкритої політики.

НАША МЕТА: повернути віру людей у державних мужів. Ціна безвір’я – занепад, деградація в суспільстві. Саме недовіра у суспільстві, породила таке явище як війна всіх проти всіх.
Ми прагнемо радикальних змін і хочемо запропонувати народу обирати не між представниками олігархічних кланів, а між усіма ним і добре перевіреними та відповідальними офіцерами, які вже послужили Україні та заробляли свій авторитет роками кваліфікованої щирої праці на суспільство, а не бігбордами і проплаченими ток-шоу на телебаченні.
Відповідальний виборець повинен розібратися що являє собою кандидат у Народні депутати України, що і як він робив для суспільства останні двадцять років, щоби дізнатися, що від буде робити завтра.
Ухвалити конституційні закони у відповідності до Декларації про державний Суверенітет України, Акту Про Незалежність України, Конституції України: «Про територіальні громади в Україні», «Про комунальне майно…», «Про користування землею, її надрами, атмосферним повітрям, водними та іншими природними ресурсами громадянами України (Про право користування природними об’єктами, права власності українського народу – ст 13, ч ІІ), Закони України «Про Конституційний лад в Україні» – ( ст. ст. 5-8, 10, 11, 19, 20), «Про основи Конституційного судочинства в Україні», в якому передбачити право громадянина звертатися до Конституційного суду безпосередньо, надати право Конституційному суду щодо попереднього висновку Законів України, відповідальності посадових осіб щодо ухвалення антиконституційних законів, право Верховної Ради України щодо дисциплінарного впровадження стосовно порушень Конституції, членами Конституційного Суду.
Відповідними законами привести у відповідність до Конституції України повноваження Верховної Ради України.
Ухвалити закон «Про Президента України» – де передбачити права і обов’язки глави держави, зокрема порядок імпічменту Президенту, повноваження спеціального прокурора, спеціальних слідчих, тимчасової спеціальної слідчої комісії, Конституційного Суду України, Верховної Ради України.
Внести зміни до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» щодо встановлення соціально-економічних критеріїв за якими керівники органів виконавчої влади звільняються з посад, у разі, якщо протягом двох років не буде відповідного прогресу у сфері їхньої відповідальності, максимальна зарплата не перевищуватиме 7-ми розмірів мінімальної зарплати по країні.
Запровадити обрання суддів 1-їінстанції виборцями відповідного району.

ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ!
Не бійтеся. Під час виборів представники влади бояться, тому що можуть втратити владу і ведуть себе відповідно.

Думайте про нашу спільну відповідальність за майбутнє.

ВИБОРЦІ!
Ви борці за справедливість і порядність в селі, місті, районі, області, Україні!

ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ! СЛУЖБОВЦІ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ!
Конституція дозволяє Вам не виконувати злочинних наказів!

ОСОБЛИВА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЛЕЖИТЬ НА СУДДЯХ!
Пам’ятайте, що життя на землі тимчасове, а Головний Суддя – це Господь Бог, кожному буде відплата по ділах його.

Прес-служба СОУ


: 520 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz