Офіційні сайти відомств




» 2012 » Лютий » 28 » Звернення А ГО МСБУ про чергову спробу рейдерського захоплення ринку «Юність» у Києві (інформаційна підтримка у рамках "Меморандуму довіри")
11:49
Звернення А ГО МСБУ про чергову спробу рейдерського захоплення ринку «Юність» у Києві (інформаційна підтримка у рамках "Меморандуму довіри")
До підприємців ринку «Юність»,
громадян України
Звернення Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України
З обуренням, але, на жаль, без здивування, почули про чергову спробу рейдерського захоплення ринку «Юність» у Києві.

Шановні підприємці!

Доки ми будемо безмовними рабами, дійними коровами для злочинців, що сидять у владних кабінетах, жиріють на наших податках та хабарах, доки ми будемо отримувати стусани та погрози з боку осіб в погонах, що іменують себе правоохоронцями.

Очевидне незаконне застосування підрозділу «Беркут», перевищення повноважень прокуратури, застосування слізогінного газу проти мирних громадян, вже не кажучи про порушення одного з основних конституційних прав - права на працю ми розглядаємо як продовження традицій діючої в Україні антинародної влади.

У нас немає ілюзій, що нас захистять якісь державні структури чи гарант конституції. Наша доля у наших власних руках.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України, зокрема ГО «Ніка» (Запоріжжя), Хмельницька та Рівненська обласні ГОТП «Край», «Чернігівська профспілка підприємців», Одеська обласна профспілка вантажних перевізників, Черкаська профспілка працівників ринків, Асоціація фермерів Кіровоградщини, Херсонська обласна ГО «Добро», Сєверодонецька та Олександрійська ГО «Правовий Простір» та десятки інших організацій зі всієї України, закликає Вас до об’єднання задля захисту наших законних інтересів та прав на вільне підприємництво.

Ми повністю підтримуємо ваші справедливі вимоги і готові прийти на допомогу, як це неодноразово робили. Пропонуємо координувати наші дії. Ми разом стояли на Податковому майдані. Перемога була близька, але саме недостатня організованість, пасивність частини підприємців, в тому числі Києва, та політичні ігрища окремих самозваних вождів привели до того, що нас зараз намагаються розтягти, дезорієнтувати, а в результаті знищити. Відкинуті майданом антиконституційні положення Податкового кодексу повернуто проголосованими депутатами змінами до нього та запланованим законопроектом «Про внутрішню торгівлю». Наше мовчання та інертність обходяться нам надто дорого.

Ми пропонуємо обговорити наші спільні плани та дії на черговій Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, що відбудеться в Черкасах в березні поточного року.

Голова Координаційної ради

Асамблеї ГО МСБ України Леонід Запорожець

Контакти:
aaa77748@mail.ru, 096-3891937,
eduard.kurganskyi@asambleya.org, 067-4444768




ДО ТЕМИ:

Прес-конференція захисників ринку "Юність":http://www.youtube.com/watch?v=m5Nj5K_etG8

Про те, що відбувалося:


: 532 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz