Офіційні сайти відомств




» 2010 » Квітень » 15 » Збройні сили потребують захисту за чинними Законами, інакше вони не зможуть захистити країну
18:20
Збройні сили потребують захисту за чинними Законами, інакше вони не зможуть захистити країну
17 квітня 0 10.00 у Київському будинку офіцерів розпочнеться ХХ з`їзд Спілки офіцерів України (СОУ). На початках відновлення Незалежності СОУ опікувалася створенням молодих Збройних сил України. На сьогодні Спілка має якнайповніше розуміння проблем Сектору оборони і безпеки та шляхів подолання кризи у Збройних силах.

У зв’язку з політично анонсованим не вступом України до НАТО на з`їзді буде розпочато дискусію щодо формування нової Воєнної доктрини «тотального кругового захисту», крім того з’їзд СОУ запропонує вже зараз розпочати складання плану виведення ЧФ до 2017 року, у відповідності Конституції України.

ХХ з`їзд СОУ дасть принципову оцінку зазіханням на соціальний захист і «соціальний пакет» українських військовиків, практиці призначення на посади в Міноборони та інші силові відомства осіб з кримінальним минулим та «мегауспіхам» будівництва житла для людей у погонах.

З нагоди 65-річчя Перемоги у 2-й Світовій війні XX з`їзд СОУ звернеться до Президента України з пропозицією запросити до участі в Параді Перемоги як представників колишніх республік СРСР, так і країн антигітлерівської коаліції.

Задля подальшого національного порозуміння СОУ продовжуватиме процес замирення ветеранів УПА та Великої вітчизняної війни, що має відбитися у військово-патріотичному вихованні української молоді.

ХХ з`їзд СОУ наголосить на обов’язковості виконання статті 10 Конституції України про державність української мови в Збройних Силах Україні та інших військових формувань.

Усвідомлюючи, що наступ на нині діючі соціальні гарантії людей у погонах розгорнуто з політичних висот, що державних людей сьогодні необхідно захистити від самої держави, на ХХ з`їзді СОУ задля захисту військовослужбовців та членів їх сімей буде поставлене питання щодо створення Нової політичної сили – Партії офіцерів України.

На з’їзд запрошено Президента України Верховного головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Януковича, Міністра оборони України Михайла Єжеля, Начальника Генерального Штабу ЗСУ Івана Свіду, командувача ВМС України Віктора Максимова, та інш.

Прес-служба СОУ


: 1023 | : pensia | : 5.0/3
: 1
1 Удайський Іван  
0
Надзвичайно зхвилювали деякі рядки. Великий стратег Янукович пробубонив що не йдемо до НАТО. А хто у його велемудрій партії це прораховував. Гаразд, хай Азарову накаже ініцювати виділення необхідних мільярдів(у долярах)на армію та ВПК, повернення військових частин по периметру України. І тоді нащо нам те НАТО.


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz