Офіційні сайти відомств




» 2013 » Серпень » 10 » Збройний напад Росії на територію України! (відео)
20:10
Збройний напад Росії на територію України! (відео)
8-го серпня цьго року без оголошення війни Україні, віроломно порушуючи положення "Великого Договору про дружбу", всупереч положенням Меморандуму про ядерне роззброєння України, Російська Федерація здійснила акт збройної агресії на територію нашої Батьківщини і анексію нашої її частини, - передає censor.net.ua. Силами збройних підрозділів військово-морських сил Чорноморського флоту Російської Федерації було захоплено територію і приміщення Соціально-культурного центру в м. Севастополі на вул. Частника. 
8-го серпня 2008 року Російські збройні сили (під виглядом "миротворців") в Південній Осетії розпочали анексію грузинської території. 8-го серпня цього російські військові формування зі зброєю в руках, під виглядом "законних квартирантів в Україні" розпочали незаконну анексію території України. 8 серпня у головах керівних росяян відбуваються короткі замикання. 
Це засвідчує, що базування ЧФ Росії зі статусом «орендарів» є маскою істинних намірів і дій Росії в Україні. Основна мета перебування кацапського флоту в Україні - захоплення українського майна, території, цінностей... 
У зв’язку з актом агресії, що став реальністю, виникають запитання: 
- Чому немає офіційного звернення влади України до ООН і її органів? 
- Де реакція МЗС України на чолі з Кожарою? Чи до них дійде лише на тридцяту добу (як із розстрілом і знищенням українських рибалок погранвійськами РФ)? Чи дійде, що то захват української території збройними силами іноземної держави, що називається за всіма міжнародно-правовими актами - анексією, називається станом початку війни Росії проти України без її оголошення? 
- А де реакція Збройних Сил України з російським Лєбєдєвим на їх чолі? Чи його завдання констатувати перед світом і українською громадою захват території України явочним порядком? 
- А де "Альфа" СБУ? Гріє животики в Криму, чи її тримають лише для парадних показів? 
- А де, врешті, хоча б "обРИГаний" Беркут, який так уміло лупцює бабок на базарах, а вінцем їх "доблесних перемог" є розгони мирних демонстрацій українських громадян? Чи їх функція - бути вірними псами режиму Донецького Пахана, а не вірними інтересам України? 
- А де сам Пахан? – Гріє тіло в Криму! А чому і він в простраціях? (Правда, після падіння від яйця запитання зайве). Можливо, він уже в полоні як у свій час Горбачов? Можливо, під його командуванням, чи з мовчазної згоди і пройшло захоплення української території іноземними військами? Чи може він готує нову Угоду про подовження ще на 25 років базування флоту імперських НЕДОРОСІВ у Криму? 
- Пахан не дотягує, що те що сталося - юридично визнана світом підстава для денонсації не лише Харківських Угод, але й підстава для односторонньої денонсації первинної кучмівської угоди про перебування ЧФ Росії в Севастополі до 2017 року! 
- Чому жоден орган влади не зробив бодай публічної заяви для громадян України? 
Узв’язку з тим, що жоден орган влади в Україні не відреагував на агресію, слід визнати - Батьківщина в небезпеці! Проросійська за менталітетом і російська - за персональним складом, влада здає явочним порядком територію України ворогу – Росії! Це державна зрада! 
У захисті інтересів України, її суверенітеті і територіальної цілісності влада виявилася імпотентною, а тому має піти у відставку. Опозиціонери мають ініціювати негайне скликання Надзвичайного засідання Верховної Ради України, де розглянути питання введення військового стану в Криму і денонсації Угод щодо базування ЧФ Росії в Севастополі та відставку міністрів, що порушили присягу і допустили злочинне невиконання покладених на них повноважень у критичній ситуації! 

Володимир Пилипчук



: 762 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 1
1 Андрій  
0
Наша влада вже давно не влада, а ... но. На превеликий жаль...


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz