Офіційні сайти відомств




» 2010 » Січень » 12 » Заява форуму українських націоналістів на підтримку Віктора ЮЩЕНКА
19:47
Заява форуму українських націоналістів на підтримку Віктора ЮЩЕНКА
Форум українських націоналістів, керуючись інтересами Української держави і виходячи з ідеологічних засад, заявляє про рішучу підтримку кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка, програма і практична діяльність якого найповніше відповідають реалізації стратегії українського національного державотворення.

Віктор Ющенко є першим справді українським Президентом, який пропонує чітку та зрозумілу перспективу для України, твердо відстоює національні інтереси держави та докладає значних зусиль для духовного відродження Української нації.

Перебуваючи на високих державних посадах, Віктор Ющенко демонстрував глибоку відданість українській державницькій традиції та високий професіоналізм.

На посаді голови Національного банку він впровадив національну грошову одиницю — гривню.

Очолюючи Кабінет Міністрів — перший успішний і професійний уряд доби Незалежності, — Віктор Ющенко навів лад в економіці, зупинив гіперінфляцію, наповнив бюджет, що дало можливість виплатити заборгованість із заробітної платні, пенсій та стипендій, яка не виплачувалася роками.

Саме Віктор Ющенко об'єднав українські сили у небаченому протистоянні з авторитарним режимом, що зумовило феномен Майдану, — яскравий приклад пробудження громадянської гідності, відстоювання ідеалів свободи і демократії.

Як Президент України Віктор Ющенко зробив рішучі кроки на зміцнення та визнання нашої держави у світі. Він забезпечив демократичний розвиток України та свободу слова. Значною мірою саме за його президентства український народ відчув себе нацією зі своєю мовою, культурою, історією. Завдячуючи Віктору Ющенку, світова спільнота дізналася правду про Голодомор та політичні репресії тоталітарного комуністичного режиму проти української нації.

Ми наголошуємо, що Віктор Ющенко ніколи не поступався національними інтересами заради прихильності чужих столиць. Незмінними орієнтирами для українського Президента є незалежність, демократія, потужна економіка і сильна Українська держава.

Незважаючи на внесення змін до Конституції України у 2004 році, які розбалансували владу і обмежили конституційні повноваження Президента, Віктор Ющенко віддано працює на зміцнення Української державності та розвиток економіки.

Впевнені, що Конституція України, проект якої Віктор Ющенко виніс на всенародне обговорення, сприятиме наведенню порядку та розширенню прав і свобод для всіх громадян України.

Форум українських націоналістів звертається до українського народу із закликом підтримати кандидата у Президенти Віктора Ющенка, бо саме він забезпечить цілісність та суверенітет Української держави та її демократичний розвиток.

Віктор Ющенко — єдиний із кандидатів у Президенти, хто пропонує стратегічне бачення розвитку нашої держави. Цінності, які сповідує Віктор Ющенко, близькі і зрозумілі кожному українцеві: свобода, демократія, вільна і соборна Україна.

Звертаємося до кандидатів на посаду Президента України Олега Тягнибока Юрія Костенка та Арсенія Яценюка зняти свої кандидатури та підтримати кандидата у Президенти Віктора Ющенка.

Закликаємо всіх українців, усіх громадян нашої держави активно ставати під прапори українського Президента Віктора Ющенка.

Захистимо наші найвищі цінності: демократію і Незалежність!
Перемога Віктора Ющенка — це перемога українців.

Слава Україні! Героям слава!

Микола Плав'юк, Організація Українських Націоналістів
Степан Романів, Організація Українських Націоналістів (б)
Михайло Зеленчук, Всеукраїнське Братство ОУН-УПА
Олексій Івченко, Конгрес Українських Націоналістів
Юрій Шухевич, Українська Національна Асамблея
Євген Пронюк, Всеукраїнське товариство політв'язнів і репресованих
В'ячеслав Білоус, Спілка офіцерів України
Марія Петрова, Всеукраїнська ліга українських жінок
Лариса Ляхоцька, Всеукраїнське жіноче товариство імені Олени Теліги
Віктор Генералюк, Об'єднання студіюючої молоді «Зарево»
Сергій Кот, Фундація ім О.Ольжича

УКРАЇНСЬКИЙ ПОГЛЯД




: 1001 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 1
1 вояка  
0
Після вчорашніх та сьогоднішніх заяв В.А.Ю. на адресу Тимошенко,я остаточно переконався в тому,що В.А.Ю. є тихнічним кандидатом В.Ф.Я.А як добре все починалося...в 2004-му році.


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz