Офіційні сайти відомств




» 2012 » Травень » 21 » З днем народження, Гія!
11:17
З днем народження, Гія!
Спливає час,
Життя заповнюється новими подіями, людьми, почуттями,
Але незмінним залишається, що тебе немає з нами.

Цей день не мусить бути сумним. День народження - це день надії і радості. У день народження прийнято вітати і бажати. І тебе є з чим вітати. Твої діти і дітища ростуть і міцніють. Нана і Соломія повсякденно тішать успіхами, наповнюючи моє життя змістом та відповідальністю. Звичайно, їм бракує батька, особливо зараз, у їхні 15, коли вони намагаються зрозуміти хто вони і шукають своє місце і місію. Але ти передав їм свій талант та відвагу, мені залишається лише відшліфувати подароване тобою і Богом.

Твоє дітище "Українська правда" також успішно живе і продовжує гуртувати навколо себе не байдужих і спраглих до правди. Їх сотні тисяч і їх число росте з дня на день.

Ти любив, щоб у цей день поряд було багато друзів, усмішок, вина та довгих і мудрих грузинських тостів. Сьогодні, хоча і без тебе, але багато хто підніме келих за те, що ти з нами був. Мільйони сьогодні тебе пам'ятають і поважають. Ти сказав своє слово і зробив свій вчинок, нам залишається лише відповісти алаверди. Поки що це залишається найбільшим викликом для нас усіх.

Україна, за яку ти був готовий і віддав своє життя, продовжує жити без надії. Від твоєї смерті країна пішла по третьому колу спіралі, яка веде у нікуди. Ті ж обличчя у політиці, така ж безвихідь у суспільстві, і така ж зневіра і невіра людей у свої сили. Одиниці сміливців губляться у масі слабких, розчавлених та пристосуванців. І поки кількість тих, хто готовий не миритись, не збільшиться а маса розумних, але слабких, не набереться сили, марно сподіватись на якісь зміни.

Нам потрібно більше таких як ти. Сьогодні кожен, перш за все для власного добра, мусить нарешті вирішувати не з позиції страху, а з позиції відваги. Саме тому кожен мусить зробити бодай маленький, але крок, щоб змінити своє життя і життя навколо себе.

Треба перестати пиняти на владу, яка погана, треба запитати себе, а що зробили ми щоб вона стала кращою, відповідальнішою і чеснішою?

Чи оглянулись ми навколо серед своїх друзів, знайомих, колег і побачили лідера, якого можна підтримати?

Чи, ми готові знову іти до виборчих дільниць і голосували за інерцією, в черговий раз зраджуючи собі, усвідомлюючи, що ті за кого ми голосуємо, будуть такими ж самісінькими, як і ті, що сьогодні нами керують?

На алаверди я не боюсь сказати, що зробила і роблю усе у своїх силах, щоб життя тих, хто від мене залежний, і тих, хто до мене дослухається, було кращим, усвідомленішим і наповненим змістом. Тому у цей день народження Георгія у мене є одне побажання нам усім - бути чесними перед собою.

Мирослава Гонгадзе, для УП

: 440 | : PORTAL_SOU | : 5.0/3
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар


Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz