Офіційні сайти відомств




» 2010 » Лютий » 17 » Відмінність «лінії Ющенка» - це лінія наступу
23:03
Відмінність «лінії Ющенка» - це лінія наступу
Керівники виборчих штабів та політтехнологи Юлії Тимошенко зараз дуже активно, навіть істерично, намагаються знайти виправдання для своєї поразки у другому турі президентських виборів 2010 року. Як завжди, це зводиться до пошуків винних. Зараз на цю роль люди Тимошенко призначила тих, хто у другому турі проголосував «не обираю жодного», тобто за так званих противсіхів. А таких по всій Україні виявилося майже 4,5%. При цьому натякається на прихильників Ющенка і розповідається, як про доведений факт про нібито підтримку Ющенком кандидата Януковича. Однак все це спростовують дані щодо голосування по регіонах України. Виявляється, що найбільше «проти всіх» проголосувало не на Львівщині, де в першому турі був найвищий відсоток голосуючих за Ющенка, а на батьківщині Тимошенко – в Дніпропетровську і Дніпропетровській області.

Те, що відкривається, коли вперше переглядаєш карту голосування «проти всіх» у другому турі президентських виборів 2010 року , я б назвав просто: «лінія Ющенка». Саме «лінія Ющенка» – як технічно досконалі на момент початку Другої світової війни смуги фортифікаційних укріплень: «лінія Маннергейма» у Фінляндії, «лінія Мажіно» у Франції, ще декілька, не менш потужних, але значно менш відомих.

Єдина, але дуже важлива відмінність «лінії Ющенка» від вищеназваних полягає в тому, що це не лінія оборони - це лінія наступу. Бо такого «новоутворення» ще ніколи не спостерігалося на електоральних картах України. І, здається, це один із непомітних на перший погляд, але дуже вагомих і реальних результатів президентства Ющенка, бажає чи не бажає хтось це визнавати.
На тему, що саме стало конкретною причиною появи оцієї «незалежної козацької території», можна, звісно, дискутувати і навіть писати дисертації. Зрозуміло одне – у центрі України існує потужний масив свідомих і мало залежних від зовнішніх маніпуляцій громадян. Людей, які віднайшли самих себе. І навряд чи вже загублять...


Володимир Мартинюк

повністю читати тут

: 781 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 6
6 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Думаю, що кожний має право самомтійно обирати кого йому поважати. Тому Вам не пропоную. Сам я вважаю, що будь яку людину треба поважати. А ось стосовно посадових осіб, - тут питання треба, на мою думку, відрізняти людське від державного. Ющенко багато наробив помилок ( помилки не роблять тільки ти хто нічого не робить), у тому числі і великих (великі помилки бувають тільки в великих справах). Але те що він встиг зробити не для себе а для України, однозначно заслуговує на визнання цих рішень і дій. З тих хто сьогодні представляє українську владу в порівняння з ним не йдуть.
Ми з Вами ведем полеміку в різних площинах. Ви намагаєтеся оцінити особистості шляхом пошуку тих хто ще нічого для України не зробив і більше наобіцяв, а на мою думку, треба обирати шлях для України. Він повинен бути правдивий і максимально чесний.

5 вояка  
0
Ось як високо цінує український народ-наш,покищо,головнокомандувач
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/02/17/4783481/
І після такого "патріотизму" Ви пропонуєте мені-його поважати?!

4 Петро_ЛИСЕНКО  
0
То ж ви думаєте, що за ЮВТ повинні були голосувати саме ти хто був не за кого, а не ти хто був за А.Гриценка,О.Тягнибока,А.Яценюка...
Але були й ти , для кого і ці троє теж не є борцями за Україну, а тільки за крісло під себе. Також з них ніхто не ставив Українське питання вище ніж свої політичні амбіції, тому не об'єдналися навколо українських справ, а тільки робили під себе.

3 вояка  
0
Маю на увазі - А.Гриценка,О.Тягнибока,А.Яценюка..
А Януковича Ви своїми руками обрали президентом,проголосувавши "проти всіх".

2 Петро_ЛИСЕНКО  
0
До вояка (Сьогодні 10:12)
Не тіште себе ілюзіями.Віктор Андрійович отримав саме ту оцінку українців,на яку напрацював.На такіх посадах-другого шансу не дають...Вважаю,що на його політичній карєрі можна ставити великий хрест.Нам потрібні нові лідери і нове мислення.. Слава Україні!
_______________________
Маєте на увазі Януковича? З обранням якого ви поспішаєте поздоровити "СОУвців"? Чи "леді Ю"? Яка взагалі ігнорує пропозиції СОУ щодо ЗС України та офіцерства?
Як що вам потрібні ці "нові лідери" із старими радянськими принципами, то навіщо тоді бути в СОУ?
Вам булоб більш перспективно створити СО ЮТ (спілка офіцерів Юлії Тимошенко) , чи СО ВЯ (СОЮЗ ОФІЦЕРОВ ВИКТОРА ЯНУКОВИЧА) і з цими "новими лідерами" отримати "нове мислення", а можливо і "нову країну". Тільки називатися вона вже буде по-іншому.

1 вояка  
0
Не тіште себе ілюзіями.Віктор Андрійович отримав саме ту оцінку українців,на яку напрацював.На такіх посадах-другого шансу не дають...Вважаю,що на його політичній карєрі можна ставити великий хрест.Нам потрібні нові лідери і нове мислення.. Слава Україні!


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz