Офіційні сайти відомств




» 2013 » Квітень » 27 » Відбулось відкрите засідання виконавчого комітету Севастопольської організації “Спілки офіцерів України”.
18:12
Відбулось відкрите засідання виконавчого комітету Севастопольської організації “Спілки офіцерів України”.

25 квітня з 17.00 до 18.30 відбулось відкрите засідання виконавчого комітету Севастопольської організації "Спілки офіцерів України”.

Засідання проходило у конференційній залі офісу організації за адресою: м.Севастополь, вулиця Балаклавська, буд. 8.

 





     

 

У роботі засідання прийняли участь:

голова організації полковник Василь КАСЮК;

заступники голови: полковник Василь АТАМАНЧУК, капітан 2 рангу Тимур БАРОТОВ;

члени виконавчого комітету: капітани 1 рангу Олексій  КІСЕЛЬОВ, Дмитро ЗУБРОВ, Віктор ФІРЧУК, Анатолій ШВЕДЧИКОВ, інші активні члени організації, всього 22 особи.

 

      

 

На засіданні обговорювалися питання щодо організації та взяття участі Севастопольською організацією Спілки офіцерів України у святкових заходах, присвячених до відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 69-ї річниці визволення міста Севастополя від німецько-фашистських загарбників, зокрема 8 травня у покладанні квітів на меморіальному кладовищі до могили патріоту незалежної України віце-адміралу Володимиру Пилипенко; в "Уроці мужності” з учнями ЗОШ І-ІІІ ст. №61 імені О.І. Маринеско; в екскурсії до меморіального комплексу "35 берегова батарея”. 9 травня в традиційному проходженні маршем у колоні ветеранів ЗС України в Параді переможців;  у покладанні квітів і вінків до обеліска Слави на Сапун-горі та до Меморіалу захисників Севастополя 1941-1945 рр., в урочистому мітингу та покладанні квітів до меморіальної дошки на будинку в якому жив учасник Великої Вітчизняної війни 1941—1945 р.р. віце-адмірал В.С. Пилипенко. Складення остаточного плану заходів було доручено члену виконавчого комітету капітану 1 рангу Анатолію ШВЕДЧІКОВУ.

Заступник голови Севастопольської організації "Спілки офіцерів України” капітан 2 рангу Тимур БАРОТОВ, який був делегований організацією до складу Громадської ради при Севастопольській міській державній адміністрації (СМДА), прибув на засідання виконкому одразу після роботи в установчих зборах з формування нового складу Громадської Ради при СМДА, які відбулися також цього дня.

 

      

 

У своєму виступі на засіданні, Тимур БАРОТОВ повідомив присутніх, що на виконання п.4 Постанови Кабінету Міністрів України №996 від 03 листопада 2010 року «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 25.04.2013 у великий залі Ділового культурного центру м. Севастополя пройшли чергові установчі збори інститутів громадського суспільства по обранню Громадської ради при СМДА, в яких він безпосередньо прийняв участь як уповноважений представник Севастопольської організації Спілки офіцерів України. У зборах взяли участь 112 громадських організацій з 115 допущених до роботи. Як відомо, заявки подали 116 організацій, однак у однієї з них виникли проблеми з документами, та їй було відмовлено в реєстрації. На зборах було прийняте рішення включити до нового складу Громадської ради при СМДА всі 112 громадських організацій, які своєчасно надали усі необхідні документи, зокрема Севастопольську організацію Спілки офіцерів України. Також на зборах була створена робоча група з підготовки та проведення першого засідання Громадської ради.

 

     

 

Додамо, що під час роботи установчих зборів, заступника голови Севастопольської організації "Спілки офіцерів України” капітана 2 рангу БАРОТОВА Тимура Хікматулловича, за активну участь у створенні громадянського суспільства в складі Громадської ради при Севастопольській міській державній адміністрації першого скликання 2011-2013 рр., було нагороджено "Почесною грамотою” від голови першого скликання Громадської ради при СМДА Людмили Панової. 

Під час засідання, голова організації полковник Василь КАСЮК зазначив, що впровадження в мережі Інтернет сайту "Севастопольської організації Спілки офіцерів України” дозволило значно підвищити імідж організації, швидше та ефективніше інформувати членів СОУ про найважливіші події в житті спілки. Роботу сайту було оцінено на "відмінно” та визнано кращим серед всіх сайтів обласних осередків Спілки офіцерів України, що стало великою приємною несподіванкою для адміністрації сайту.

 

     

 

На знімку ви можете побачити як робоча група прес-служби Севастопольської організації Спілки офіцерів України в перерві засідання обговорює спірні питання та складає робочий матеріал для сайту.

На завершенні засідання було прийнято рішення про направлення делегатів від Севастопольської організації Спілки офіцерів України наукового співробітника Наукового центру Академії ВМС капітана 1 рангу Вадима МАХНА, кандидата історичних наук, доцента Академії ВМС Андрія ЛУБЕНЦЯ, а також прихильницю організації кандидата педагогічних наук, доцента Академії ВМС Роксолану КІРУ з робочим візитом до м. Коломиї на  запрошення організаторів прийняти участь у літературно-мистецькому фестивалі "Золоті зерна одного колосу”, який відбудеться 16-18 травня 2013 року.

 

 

капітан 2 рангу Олег ГОЛУБЄВ, м. Севастополь


sevsou.io.ua


: 1165 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz