Офіційні сайти відомств




» 2009 » Жовтень » 26 » Вершина лицемірства і цинізму
18:37
Вершина лицемірства і цинізму

Я думав, що мабуть вже ніщо мене не може здивувати. Та мушу признатися – помилився. Я все таки не уявляв до якого ступеня пігмейства, моральної деградації і продажності можуть опуститися деякі відомі люди від української науки та української культури.

Маю на увазі те шоу, яке відбулося 24 жовтня на Майдані Незалежності, під виглядом нібито відкритого з’їзду БЮТ, яке іміджмейкери Юлії Тимошенко намагалися видати за всенародне висунення її в президенти.

За все своє життя більш лицемірно-огидного дійства я не бачив. Огидного, бо наскрізь фальшивого. Хіба ж можуть викликати інші почуття люди, які говорять про мораль, але для яких такої категорії просто не існує, коли нахабна брехня видається за правду, а незмірне шахрайство – за справедливість.

І страшно і гидко, коли весь цей вулкан брехні і цинізму ще й намагаються освятити Божим благословенням, під звуки божественного гімну "Боже великий єдиний" у виконанні Ніни Матвієнко.

Боляче коли все це освячує прекрасною піснею про Україну Тарас Петриненко.

Дивно, коли президент НАНУ Борис Патон - людина розумна і заслужена, виходить і говорить неправду про нібито велике піклування прем’єра Тимошенко про українську науку у той час, як навіть знаменитий інститут електрозварювання, що носить ім’я Патона ледь животіє, не кажучи вже про інші підрозділи і науку в цілому. Дивно, дуже дивно, навіщо цьому вченому на дев’ятому десятку вимазуватися в багнюку!?

Гірко, коли такі люди, як академік Згуровський, який чудово розуміє, що Юля насправді руйнує Україну, опиняються в цьому ж гурті.

Якщо шановні академіки не розуміють, що Тимошенко руйнує Україну , штовхає її до катастрофи то навіщо нам такі академіки. А якщо тільки вдають, що цього не розуміють, то ще страшніше, бо самі стають співучасниками злочину - маємо на увазі політичну оцінку, а не юридичну.

Де ж межа продажності!? Не дивно нашій псевдопатріотичній естраді: ці будуть співати за будь-кого, хто більше заплатить, хоча на щастя є поодинокі винятки і в цьому середовищі.

І нарешті декілька слів про "особливих" людей, поведінка, яких давно ніскілечки не дивує, бо легко прогнозована. Однак, дивує те, як легко ця людина кочує з однієї годівниці до іншої, навіть не соромлячись всієї очевидності процесу.

Цього кадра ми давно знаємо. Мало хто з ним зрівняється в тому, скільки шкоди він завдав Україні. Звичайно – це Леонід Кравчук.

І зрозуміло він також нині поряд з Тимошенко. Той самий Леонід Макарович, який вийшов сухим з води і не відповів за злочини проти України. А пригадати є що. І потрібно, бо молоде покоління цього не знає, а старше дуже швидко забуває.

Так ось - це той Кравчук, який дав розпорядження перевести до Москви заощадження наших громадян, які частково повертає Юля за рахунок зовнішніх заборгованостей, за які будуть розраховуватися не Кравчуки, а наші з вами, шановні громадяни, діти і внуки.

Це той Кравчук, який позбавив Україну ядерного статусу і за безпосередньої участі якого було розкрадено найбільше в СРСР Чорноморське морське пароплавство, яке приносило 2 мільярди доларів чистого прибутку.

Це той Кравчук, який віддав Росії 2/3 Чорноморського військово-морського флоту, який згідно договору про розподіл майна СССР між Україною і РФ мав весь належати Україні.

Це він, Леонід Макарович Кравчук освятив своєю владою нечуване розграбування України компартійно-комсомольською мафією під виглядом прихватизації, а українців з кравчучками змусив поневірятись по всіх світах у пошуках куска хліба.

Він ще до проголошення Незалежності поспішив виконати замовлення Москви і витворити маріонеткову антиукраїнську автономію у Кримській області, чим створив на десятиліття проблеми для України.

У 1999 році Кравчук агітував за Кучму, у 2006 очолював медведчуківський блок "Не так!", у 2009 – агітує за Тимошенко. І це лише деякі штрихи його ганебної діяльності.

Що ж, безкарність породжує безвідповідальність.

Не будемо тут аналізувати "успіхи" Тимошенко, і куди вона штовхає Україну. Тобто як і заради чого ВОНА насправді працює. Це окрема велика тема.

Тут лише звернемо увагу ось на що: тільки вдумаймося в яку копієчку влетів цей бенкет під час чуми Україні. Адже можна лише уявити скільки коштувало звезти до Києва сотнями автобусів з усіх областей України так званих делегатів на так званий з’їзд на Майдані.

Зрештою, пані Тимошенко ще не зареєстрована кандидатом на пост президента і за такий агітаційний маскарад, який є брутальним і демонстраційним порушенням закону про вибори президента, ЦВК має всі підстави не реєструвати Тимошенко кандидатом.

А скільки коштують продажні естрадні соловейки з серцем, загорнутим у зелені купюри, вже навіть і уявити неможливо, коли нещодавно наш прославлений Скрипка на всю державу заявляв, що його запрошують в тур за Юлію Тимошенко, але він більше не буде агітувати за політиків - не мистецьке це мовляв діло, і що, чи не побачили ми його на Майдані в цьому шоу!?

А ви українці, будьте пильними і не дайте себе завести під дурного хату! Пам’ятайте, Юлія Володимирівна - неперевершений майстер брехні і авантюр.

Степан Хмара.

УП




: 876 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz