Офіційні сайти відомств




» 2010 » Січень » 27 » В УНР не підтримують жодного з кандидатів
18:53
В УНР не підтримують жодного з кандидатів
Рішення деяких членів УНР підтримати одного з кандидатів у другому турі президентських виборів є виключно їхнім персональним і не відображає позицію всієї організації. Про це йдеться у прес-релізі УНР, переданому сайту nashvybir.

Нагадаємо, що 22 січня відбулися Збори УНР, на яких було визначено відношення організації до кандидатів, які пройшли у другий тур виборів. Зокрема у прийнятій резолюції йдеться: «Кандидати в Президенти, які вийшли в другий тур, у своїх програмах не мають відповідних позиції УНР положень щодо здійснення української національної ідеї. Українська Народна Рада не вважає за можливе підтримувати будь-кого із двох кандидатів у Президенти в другому турі, як і не бажає брати на себе політичну відповідальність за їхній подальший політичний курс і здійснення владних повноважень будь-ким із них».

В УНР наголошують, що те, що деякі члени УНР, такі як Дмитро Павличко, Іван Драч, Ігор Юхновський, не згодні з цим рішенням і прагнуть підтримати «менше зло», не відображає позиції самої організації, адже учасники Великих Зборів прийняли рішення про подальшу підтримку Віктора Ющенка як лідера національно-патріотичних сил.

«Найголовніше завдання Української Народної Ради – об’єднання національно-патріотичних сил, що полягає у створенні виборчого блоку партій під егідою УНР» - відмітив Голова УНР Микола Поровський.

nashvybir.com.ua


: 868 | : Петро_ЛИСЕНКО | : УНР | : 5.0/1
: 9
9 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Так банер на "Макуху" стоїть на головній сторінці порталу СОУ.

8 Figaro  
0
Вы совершенно не понимаете происходящих в стране политических событий, а тиражируете расхожие басни продажных политтехнологов! Или лукавите! Изучите историю последних лет хотя бы по книгам Дмитрия Чобота "Фарисеї, або неоголошена війна Україні", "Макуха або штрихи до політичного портрету блоку Юлії Тимошенко", "Політична макуха" (http://piranii.110mb.com/ ), а потом выставляйте оценки. Это ведь так просто - зайдите по ссылке и скопируйте файлы на винчестер, коль скоро Вы уже в Интернете!

7 shotake  
0
Так воно мабуть і є. Національно-патріотичних сил десь 5% в Україні, а решта щось інше. Мабуть тому і не розуміють.

6 вояка  
0
"Добрий" лідер...з 5% підтримки та купою невиконаних обіцянок на посаді президента України...

5 вояка  
0
Цілком слушна думка,але це тоді що:"...учасники Великих Зборів прийняли рішення про подальшу підтримку Віктора Ющенка як лідера національно-патріотичних сил"???...

4 PORTAL_SOU  
0
Оскільки основний зміст матеріалу не про Віктора Ющенка а про «Найголовніше завдання Української Народної Ради – об’єднання національно-патріотичних сил, що полягає у створенні виборчого блоку партій під егідою УНР» . То зрозуміло , що коментарі які відводять увагу читача від теми побудови міцного громадянського суспільства (не політичного, а грномадянського)на особистість кандидата в президенти ЮВТ, або на особистість діючого президента, саме не зацікавленні у згуртуванні громадян (громадських організацій) на самостійне правове виборювання і захист конституційних прав. А СОУ вміє це робити і без допомоги політиків. Тому останні намагаються звернути увагу на себе. Бо без підтримки громадськості вони перетворюються в бізнес-проекти. Вважаю що досить бігати за політиками, хай вони за нами бігають. І ЮВТ у тому числі.

3 вояка  
0
"Коментар вояки"-це особиста думка вояки,-констатація факту,якщо завгодно.
А підгрунтя до "таких процесів" було закладено,у тому числі,особисто Віктором Андрійовичем(згадайте як він підписував універсали з Януковичем та роздавав нагороди "бандитам,які повинні-були сидіти в тюрмах,наприклад)...

2 PORTAL_SOU  
0
Простіше звинувачувати когось, тільки не себе. Але краще для України від таких звинувачень не стане. Я знаю про те що люди, які належать до так зв. БЮТІВЦІВ в українському громадському секторі не тільки намагаються облити брудом все те що вони першими (БЮТівці) зрадили заради крісел. Але , наприклад у Кривому Розі, сьогодні просто бандитськими методами намагаються здійснити рейдерське захоплення Просвіти. Ознаки таких процесів ми вже бачимо і в іншіх національно-патріотичних організаціях. У СОУ в тому числі. Коментар ВОЯКИ саме створює підгрунття для сприяння таким процесам. nono

1 вояка  
0
Вважаю,що політична карєра Віктора Андрійовича завершена.Він багато зробив на посаді президента,а не зробив ще більше!Нація дала йому саме ту оцінку(5,45%),на яку він заслужив.Прийшов час нових лідерів,нових українців,які зможуть змінити наше життя на кращене!!!


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz