Офіційні сайти відомств




» 2014 » Січень » 1 » У Захарченка не побачили сотень тисяч людей на Майдані (відео)
15:28
У Захарченка не побачили сотень тисяч людей на Майдані (відео)
У МВС не побачили баготолюдного святкування Нового року на Майдані Незалежності у Києві.
Такий висновок можна зробити з повідомлення прес-служби МВС, яке було поширено 1 січня.
"31 грудня 2013 року на території держави відбулося майже 1,2 тисячі новорічних масових заходів за участю майже 730,7 тис. осіб. Охорону громадського порядку забезпечували понад 12,6 тис. працівників органів внутрішніх справ", - сказано в повідомленні.
"Найбільш багатолюдні заходи відбулися на території Дніпропетровської області (у 43 заходах взяли участь 165 тис. осіб) та на Харківщині (майже 90 тис. осіб взяли участь у 34 урочистостях)", - додали в документі.
Про багатотисячне святкування Нового Року на Євромайдані, на яке прийшло понад кількасот тисяч людей, у повідомленні не згадується.



Грубих порушень громадського порядку під час новорічних масових заходів міліція не зафіксувала.
Водночас у іншому повідомленні МВС заявляє, що "до київської міліції продовжують надходити звернення громадян "з приводу проведення в центральній частині столиці так званого "Євромайдану"".
Лише за останню добу Шевченківськимрайуправлінням столиці зареєстровано 17 повідомлень про протиправні дії мітингувальників, зазначає МВС.
У повідомленні зазначається, що нібито люди скаржаться на неможливість нормального пересування Майданом Незалежності та вулицею Хрещатик.
"Наразі зареєстровано нанесення тілесних ушкоджень, грабежі та крадіжка особистих речей. Так, вчора, 31 грудня, до міліції звернулася волонтерка благодійного фонду із заявою, що мітингувальники – охоронники у Будинку профспілок відібрали в неї особисті речі та скриньки з благодійними внесками", - сказано в повідомленні.
Водночас немає жодного повідомлення про занесення таких випадків до єдиного реєстру досудових розслідувань.
Крім того МВС не повідомляє, чи пишуть кияни заяви і скарги на блокування центру столиці автобусами МВС та внутрішніми військами.

Українська правда
: 436 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz