Офіційні сайти відомств




» 2010 » Лютий » 22 » У вівторок, 23 лютого телеміст, який поєднає мешканців Львова та Харкова, аби обговорити питання військово-патріотичного виховання
20:51
У вівторок, 23 лютого телеміст, який поєднає мешканців Львова та Харкова, аби обговорити питання військово-патріотичного виховання

У вівторок, 23 лютого, з 19.00 до 20.00 вперше за часи незалежності, спеціально до Дня Захисника Вітчизни між двома містами – Харковом і Львовом відбудеться телеміст на тему: "Збройні сили України: минуле, сучасне, майбутнє”.

Цей захід було організовано за ініціативи Регіональних медіа-центрів Міністерства оборони України, розташованих у Харкові та Львові, а також двох державних телерадіокомпаній. Пряму трансляцію телемосту зможуть побачити усі мешканці двох великих регіонів України на телеканалах: на Харківщині – Харківської обласної державної телерадіокомпанії та у Львівській області – Львівської обласної державної телерадіокомпанії.

Зокрема, протягом однієї години у найзручнішій ефірний час, у двох студіях зберуться представники ветеранських організацій, діючі військовослужбовці, курсанти та ліцеїсти військових навчальних закладів, аби обговорити широкий спектр питань обороноздатності нашої країни та тематику військово-патріотичного виховання.

Так, в телестудію Харківської обласної державної телерадіокомпанії для участі у телемості запрошено генерального конструктора з будівництва бронетанкової техніки і артилерійських систем начальника КП ХКБМ імені О.Морозова, Героя України генерал-лейтенанта Михайла Борисюка, начальника Харківського військового гарнізону учасника бойових дій в Афганістані полковника Олексія Середу, начальника відділу оборонної та мобілізаційної роботи облдержадміністрації Валерія Андреєва, командира зенітного ракетного полку полковника Костянтина Закутіна, начальника Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковника Мирона Сидора, начальника Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою полковника Сергія Городецького, курсантів та викладачів Харківського університету Повітряних Сил, а також представників громадських та ветеранських організацій.

До телестудії Львівської ОДТРК завітають заступник командувача Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України з логістики генерал-майор Сергій Ніколаєв, керівник прес-центру Західного ОК підполковник Олександр Поронюк, офіцер Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України майор Анатолій Стельмах, начальник Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Роман Саляк, член Львівської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Анатолій Янков, військовий журналіст полковник запасу Микола Гуцуляк, військовий експерт підполковник Володимир Гулима, а також офіцери Львівського гарнізону, викладачі та курсанти Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного і ліцеїсти.

По завершенню телемосту в телестудії Харківської обласної державної телерадіокомпанії за участю гостей та представників ЗМІ буде продовжено обговорення найактуальніших військово-патріотичних тем та майбутнього нашої армії.

За ініціативою ведучої телепрограми журналіста Юлії Остапенко питання розділено на 3 блоки: допризовна робота з молоддю та військово-патріотичне виховання захисників Вітчизни; реформування Збройних Сил України; перспективи вітчизняного війська у світлі подальшого розвитку незалежної України.

Журналісти Харківщини, які бажають взяти участь у телепередачі в Харківській обласній державній телерадіокомпанії, зможуть акредитуватися в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України (м. Харків) за телефонами: роб. (057) 370-30-17 або моб. (099) 9-333-577. Контактна особа – підполковник Мирон Сидор.

У Львові акредитація місцевих журналістів проводиться за телефоном (067) 925-12-34. Контактна особа – підполковник Олександр Поронюк.

Прес-служба МО України


: 760 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz