Офіційні сайти відомств




» 2011 » Грудень » 6 » У Черкаській «Україні Майбутнього» знають про внесок СОУ у розбудову держави і її війська та вітають їз 20-річчям ЗС України.
00:06
У Черкаській «Україні Майбутнього» знають про внесок СОУ у розбудову держави і її війська та вітають їз 20-річчям ЗС України.
До нашого порталу зателефонував Дмитро Личко з Черкас і спитав, чи можна на сторінках порталу українських офіцерів виставити привітання Спілці офіцерів України з нагоди 20-річчя Збройних сил України від Черкаського обласного осередку політичної партії "Україна майбутнього". Йому відповили, що подібних привітань і СОУ і портал отримують щодня багато і як що їх виставляти то треба тільки і робити що виставляти привітання, а це принаймні, як для офіцерського інформаційного ресурсу буде не скромно. А враховуючи те , що серед основних сьогоднішніх проблем суспільства це подолання партійної диктатури , то привітання від партійців (будь яких) теж на сторінках нашого порталу будуть виглядати некоректно.

На це у слухавці прозвучало наступне:

"В Черкасах проживає дуже багато ветеранів Спілки офіцерів України, які виборювали Незалежність та творили сучасну історію України, це полковник Матяш О.Г., полковник Самозван В.Ф., підполковник Вихор Г. М., полковник Донець М.Я, підполковник Крамарь М.Б., полковник Ловушенко В.І В Черкаському осередку ООПП "УМ" працюють 27 молодих офіцерів,які звільнились достроково, в зв’язку з закінченням контракту. Зараз біля Черкас знаходиться навчальний центр Державної Прикордонної служби, де проходять службу молоді військовослужбовці за контрактом та офіцери, тобто резерв і поле діяльності має перспективи, якщо інформаційну роботу перевести на нові ЗМІ (інтернет), залучати до роботи молодих членів СОУ і спільно з ГО, політичними партіями піклуватися про долю військовослужбовців і ветеранів Збройних Сил України то результати наших спільних зусиль будуть більш ефективними. "

Тому від імені порталу українських офіцерів висловлюємо щиру вдячність за привітання, яке подаємо нижче.


Черкаська «Україна Майбутнього» вітає захисників України зі святом Збройних Сил України


Сьогодня Україна відзначає 20-річчя Збройних Сил України.
Вагомий внесок в розбудову держави та Збройних Сил внесла Спілка офіцерів України, ветерани якої, творили сучасну історію.
Переломним для становлення Збройних Сил став ІІ з’їзд СОУ у листопаді 1991 року, учасники якого, прийняли присягу на вірність українському народові і роз'їхалися по військових гарнізонах з текстом присяги, агітуючи однополчан за її прийняття.
З перших кроків Спілка займала чітку національну і громадянську позицію, здобула великий авторитет серед військовослужбовців і цивільного населення, впливаючи на процеси у Збройних Силах і на державну політику.
Я щиро вітаю всіх ветеранів СОУ з 20 річницею Збройних Сил України та бажаю міцного здоров’я та наснаги в розбудові Незалежної України.
В свою чергу «Україна Майбутнього» захистить досягнення СОУ та буде відстоювати національні інтереси й реалізовуватиме принципи зовнішньої політики на міжнародній арені за допомогою своїх проектів і програм, а саме інституціональної інтеграції до Європейського Союзу, реалізації спільних програм з підвищення обороноздатності та безпеки України з НАТО та участі у миротворчих операціях, що проводяться Європейським Союзом і США в суворій відповідності з міжнародним правом.


З повагою,


голова Черкаської ООПП « Україна Майбутнього»

Дмитро Личко .

: 640 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz