Офіційні сайти відомств




» 2011 » Листопад » 28 » Щодо завершення будівництва будинку у м. Олександрія для військовослужбовців. Лист СОУ до Прем’єр міністра.
20:36
Щодо завершення будівництва будинку у м. Олександрія для військовослужбовців. Лист СОУ до Прем’єр міністра.
ПРЕМ’ЄР МІНІСТРУ УКРАЇНИ
М.Я. АЗАРОВУ

Шановний Миколо Яновичу!

Спілка офіцерів України висловлює свою вдячність за відповідь (на наше звернення від 17 жовтня 2011 року), яка підписана Командувачем внутрішніх військ МВС України С.А. Яровим щодо завершення будівництва 70 квартирного будинку у м. Олександрія Кіровоградської області.
У відповіді йдеться про те що, МВС України підготовлено та надіслано проект розпорядження до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлового комунального господарства України, Міністерства фінансів України та Державної іпотечної установи з метою завершення будівництва зазначеного будинку.
Разом з тим інформуємо, що 31.10.2011 року на нашу адресу надійшла відповідь за підписом заступника Міністра фінансів України С. Рибака (копія додається) з цього ж питання, в якій роз’яснюється «питання фінансування будівництва 70 – квартирного житлового будинку в м. Олександрія (Замовником якого є Головне управління внутрішніх військ МВС України), може бути вирішено шляхом перерозподілу видатків МВС, в тому числі капітальних , в межах загальних асигнувань, затвердженого міністерству у державному бюджету на 2011 рік…»
Просимо Вас до кінця 2011 року здійснити зазначений перерозподіл коштів з метою завершення будівництва будинку у м. Олександрія.

З повагою
ГОЛОВА СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ІІ СКЛИКАННЯ
ПОЛКОВНИК В.БІЛОУС




Прес-служба СОУ

: 621 | : PORTAL_SOU | : 5.0/3
: 2
2 Кремень  
0
Налоговики купили столичных квартир почти на 10 миллионов.Государственная налоговая служба Украины 6 ноября по результатам тендера заключила ряд соглашений с ПАО «Домостроительный комбинат № 4» на приобретение квартир в Киеве на общую сумму 9,9 миллионов гривен

Приобретено семь однокомнатных квартир при средней стоимости 365 тысяч гривен, или 45 тысяч долларов за одну, девять двухкомнатных по 581 тысяча гривен или 73 тысяч долларов за одну, и три трехкомнатных квартиры по 732 тысячи гривен, или 92 тысячи долларов за одну, передает «Наші Гроші» со ссылкой на «Вісник державних закупівель».

Об адресах приобретенных квартир не сообщается. В конкурсной документации обязательными требованиями к жилью указано наличие металлопластиковых окон, металлических входных дверей, внутренних штукатурных работ, стяжки пола, внутренних сантехнических работ, системы отопления с установкой радиаторов.

Как известно, ранее два Высших суда Украины приобрели квартиры в Киеве на 46 миллионов гривен. Издательство Фокус

1 Кремень  
0
Азаров обділив своїх голодуючих, зате дав мільйон африканським

Прем'єр Микола Азаров розпорядився надати гуманітарну допомогу державам Африканського Рогу в розмірі 1 мільйона гривень.

Відповідне розпорядження від 16 листопада 2011 року, оприлюднене на офіційному сайті Верховної Ради.

"Виділити Міністерству надзвичайних ситуацій 1 мільйонів гривень для надання гуманітарної допомоги державам Африканського Рогу", - йдеться в документі.

Міністерству фінансів Азаров доручив здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Як відомо, у Донецьку з 14 листопада голодують чорнобильці, вимагаючи виплати їм законних пенсій у повному обсязі.

З 30 листопада луганські чорнобильці голодують в Маріїнському парку столиці, який знаходиться поблизу Кабінету міністрів.

Українська правда


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz