Офіційні сайти відомств




» 2009 » Листопад » 8 » Російського офіцера за звернення до Путіна звільнили з міліції.
18:36
Російського офіцера за звернення до Путіна звільнили з міліції.
Начальник ГУВС по Краснодарському краю генерал-лейтенант міліції Сергій Кучерук прийняв рішення звільнити майора Олексія Димовського з УВС Новоросійська за наклеп, повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на представника МВС Росії Валерія Грібакіна. Раніше Димовський розмістив в інтернеті відеозвернення до прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна, в якому розповів про порушення і корупцію в місцевій міліції.

Грібакін повідомив, що в ГУВС по Краснодарському краю була сформована група, яка провела перевірку інформації, викладеної Димовським на відео. Перевіряльники встановили, що слова старшого оперуповноваженого ОРЧ не відповідають дійсності. Про це 8 листопада вони доповіли Кучеруку, після чого той прийняв рішення про звільнення Димовського з органів внутрішніх справ за наклеп і дії, що порочать честь і гідність працівника міліції.

Тим часом раніше повідомлялося, що 9 листопада до перевірки тверджень Димовського приступить комісія центрального апарату МВС - її провести розпорядився міністр Рашид Нургалієв. Повідомлялося, що на час цієї перевірки Димовського тимчасово выдсторонять від виконання обов'язків, а не звільнять. За результатами роботи комісії Нургалієв планував представити доповідь президенту Дмитру Медведєву і голові уряду Володимиру Путіну.

Раніше в УВС Новоросійська повідомляли, що Димовський знаходиться на лікарняному.

У двох відео Димовський скаржився на те, що новоросійським міліціонерам не дозволяють лікуватися амбулаторно, а його за довгу хворобу звільняють. Крім того, за його словами, міліціонерів змушують працювати 30 днів на місяць, не сплачуючи за це грошей, і, вимагаючи виконувати план, змушують "розкривати" злочини, яких не було. Також Димовський повідомляв, що звання майора йому присвоїли в обмін на обіцянку посадити невинну людину. Перший з двох відеороликів майора на YouTube подивилися вже більше 200 тисяч чоловік.
ЛЕНТА РУ


: 909 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz