Офіційні сайти відомств




» 2009 » Грудень » 2 » ПРВ КМВ ВОВ заявляє, що підтримає створення загонів самооборони для протидії бандитським акціям КПУ
19:38
ПРВ КМВ ВОВ заявляє, що підтримає створення загонів самооборони для протидії бандитським акціям КПУ
ДО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ МІСЬКРАДИ ОЛЕСЯ ДОВГОГО
ДО ГОЛОВИ ФРАКЦІЇ ВІТАЛІЯ КЛИЧКА,
ДО ГОЛОВИ ФРАКЦІЇ БЮТ ТЕТЯНИ МЕЛІХОВОЇ. 
____________________________________
ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВЕТЕРАНІВ/ВОВ/,
КИЇВСЬКЕ МІСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ /КМВ /
ПЕЧЕРСЬКЕ РАЙОННЕ ВІДДІЛЕННЯ /ПРВ КМВ ВОВ/.  


Київ, 01103, вул. Кіквідзе.4. тел. 286-06-50, 
контактні телефони 411-44-69 та 8-0630759028.  
Голова Олесь Маркович Гриб.  

Шановні керівники Міської Ради, шановні керівники фракцій!

Печерське районне відділення ВОВ звертається до Вас із закликом негайно поставити до порядку денного сесії Міської ради про обов’язок виконати Укази Президента - на підставі 106 ст., п.31 Конституції України - про знесення пам’ятників діячам комуно-тоталітарної системи – натхненників і організаторів злочинів проти українського народу за масові убивства, депортації та організації голодоморів.

В Україні складається абсурдна ситуація: промосковсько, прокомуністично налаштована номенклатура за всяку ціну опирається виконанню Указів ненависного їм Президента, вона арештовує і кидає до буцегарень патріотів, які намагаються самочинно, всупереч більшовицькій «контрі», втілити в життя Укази Президента, обов’язкові до виконання по всій території України.

27.11.08. комуністична партія України дістала офіційний дозвіл від КМДА на відкриття відновленого пам’ятника душогубу України Бланку – Ульянову- Леніну, явно ігноруючи Указ Президента про демонтаж пам’ятників тоталітаризму. За спроби перешкодити цьому антидержавному акту представники КПУ по-звірячому побили Ігоря Лісодіда та Григорія Тихого. За цим нелюдським актом спостерігала верхівка КПУ на чолі з Симоненком та органи правопорядку, які заарештували не тих, хто калічив людей, а тих кого калічили і хто зараз знаходиться у лікарні. За бійню в кращих традиціях КГБ несе повну відповідальність голова Міської ради і , одночасно КМДА, Л.М.Черновецький, який заявляв, доки він є керівником міста, пам’ятник Леніну буде стояти на Бесарабці. 

ПРВ КМВ ВОВ заявляє, що підтримає створення загонів самооборони для протидії бандитським акціям КПУ: якщо українська влада не хоче захищати своїх громадян- громадяни захищатимуть себе самі, відповідаючи адекватно на дії нападників.

Проте, ПРВ КМВ ВОВ вважає, що поглиблення протистояння іде на шкоду Україні і закликає Міську раду, якій кияни довірили турботу про виконання законів, ухвалити постанову про створення поза центром Києва спеціального парку-музею тоталітарного мистецтва, куди слід перенести пам’ятник вождю диктатури пролетаріату, оскільки українська громада столиці ніколи не погодиться з з комуністичним бовваном і за всяку ціну буде виконувати найближчим часом Указ Президента по демонтажу пам’ятника загарбнику України, що приведе до масових зіткнень населення, відповідальність за які прямо ляже на Л.Черновецького, а разом із ним - Міську раду.

Ми сподіваємось, що наведені докази покличуть депутатів Міської ради до негайного вирішення цього важливого питання в інтересах збереження миру і злагоди українського суспільства.

30.11.09.
З повагою, за дорученням організації Олесь Гриб.


: 1428 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz