Офіційні сайти відомств




» 2010 » Квітень » 25 » Офіційне звернення Українського Віртуального Опору з приводу продовження базування Чорноморського флоту РФ до користувачів Інтернеру.
15:39
Офіційне звернення Українського Віртуального Опору з приводу продовження базування Чорноморського флоту РФ до користувачів Інтернеру.
Шановні брати і сестри українці! Вимушені звернутись до вас з приводу підписання угоди між президентами України та Росії Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим про пролонгацію базування російського Чорноморського флоту в Севастополі до 2042 року. На тлі подій, що стались 21 квітня, всі ті загрози, що існували до цього дня, були лише підготовчим етапом перед початком примусової реалізації проекту «третього Риму» через створення на основі Росії, Білорусі та України так званої «братньої» держави. Якщо до цього дня існували якісь ілюзії та надії на майбутнє України, як незалежної та суверенної держави, то на сьогодні наша українська земля окупована та перебуває під повним контролем сусідньої держави.

Україна фактично перестала бути незалежною та суверенною державою. Причиною є не тільки втручання інших держав, зокрема Росії, а і українська компрадорсько-клептоманська бидлоеліта, яка кожну хвилину перебування при владі використовувала в своїх корисних цілях, продаючи та розтягуючи національні багатства України та продаючи нас з вами.

Віктор Янукович, якого народ обрав Президентом України, з першого дня перебування при владі розпочав швидкий процес знищення України, як держави та поступового перетворення на територію. Нам кожного дня доводять, що ми не є нацією, що наша мова це сільський діалект російської мови, що ми тупі хохли-салоїди, тобто нашу національну ідентичність намагаються повністю нівелювати. Україну за допомогою нас самих намагаються розєднати за релігійними, мовними, ментальними та територіальними ознаками. І перші наслідки вже є. Українці, як ніколи до цього, налаштовані один проти одного, наслідком чого може стати громадянське протистояння.

Підписання угоди Віктором Януковичем в обмін на сумнівні контракти є зрадою національним інтересам України та посяганням на державний суверенітет України. 21 квітня була підписана де-факто капітуляція України без розгрому та без жодного пострілу. По суті, протягом останніх кількох місяців, ми українці, мовчки споглядали, як відбувався ненасильницький державний переворот. Подальше перебування Віктора Януковича на посаді Президента України створює загрозу для існування України, як держави, створює загрозу для майбутнього всіх громадян України.


За таких умов, Український віртуальний опір (Вільне, Народне обєднання Українців всього світу в мережі Інтернет) закликає всіх, кому небайдужа доля України, незалежно від політичних поглядів, релігійних переконань, соціального статусу, віку та національності до єднання, до виявлення громадянської позиції, до активних дій, що спрямовані на захист України та її національних інтересів, суверенітету та незалежності, як в мережі Інтернет, так і поза її межами.


З сьогоднішнього дня ми оголошуємо війну ворогам України, закликаємо приєднатись до нашого опору та організувати потужний фронт в мережі Інтернет. Ми переходимо до рішучих дій. Досить облесливих слів та вмовлянь. Нас не зупинити. .

Януковича та його команду у відставку! Окупанти геть з України!
Слава України!

Український Віртуальний Опір

: 1289 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz