Офіційні сайти відомств




» 2013 » Квітень » 15 » Нові “шедеври профффесіоналізму” від команди Януковича! Жах!
14:09
Нові “шедеври профффесіоналізму” від команди Януковича! Жах!
Як тільки шарманку Януковича-Азарова про "покращення” заїло, запропоновані ними реформи щоденно підтверджують вже неприкриту мету і суть нинішньої влади – корупція і пограбування.
1. Маленький шедевр - звичайний, грабунковий, донецький:
Уряд вирішив, що підвищення цін на бензин поліпшить якість вітчизняних доріг. Контраргументи:
- підвищення цін на пальне має бути результатом зростання цін на нафту, а не відбуватися за побажаннями міністра транспорту;
- підвищення цін на бензин інколи допускається для покриття витрат на суттєвий приріст його якості;
- підвищення цін на пальне - це однозначно фактор зростання цін у всіх галузях і сферах економіки, що його використовують;
- підвищення цін на пальне не призведе до поліпшення якості доріг, коли кошти розкрадаються, а їх будівництво – неякісне. Побудовані і реконструйовані в минулому році дороги сьогодні являють собою "партизанські стежки”. Побудована (реконструйована) дорога до першого капремонту має служити 9-12 років (в залежності від кліматичних умов). Правда, Азаров вирішити проблему пропонує обмеженням їзди по них автомобілів вагою вище 12 тонн. А чому вище 12 тонн? Геній Азарова не додумався до того, що коли обмежити рух по дорогах автомобілів і в 1,5 тонни, або перетворити їх у пішохідні дороги (у два рядки в кожному напрямку), то дороги служитимуть ще довше.

З появою російського за складом і менталітетом уряду в Україні, дві проблеми Росії, а саме "дураки й дороги” автоматично стали надбанням і України.

2. Потужний шедевр - не звичайний, але теж грабунковий, і теж від донецьких „інтелектуалів”.
Мінфін пропонує підвищувати ставки податків на рівень інфляції!!! А якщо інфляція буде збільшуватися на 15%, 100%, 200% і вище, то Мінфін знову підвищуватиме щорічно ставки податку також на 15%, на100%, 200% і вище???

Якби мені хтось сказав, що в "команді професіоналів” є такі кадри, я б не повірив... Але ж їх не одиниці – ціла команда... Їх не те, що на посадах міністрів, а на посадах держслужбовців використовувати зле... Тільки землекопами, причому не на бульдозерах, а з лопатою «ХАзарова, чи Азірова». В останнього не вистачає олії в голові, щоб за три роки на посаді (за 22 роки Незалежності) вивчити мову, а в його міністрів немає освіти і належних знань (навіть при наявності диплома) .

Все по-комуністичному - кожна кухарка може керувати державою. Тому, мабуть, у ПР такий "плодовитий” союз із комуністами...

То біда... Я не знаю, чи хтось із читачів є "на одній нозі” з регіоналами, то він мав би їм пояснити, що для боротьби з інфляцією є цілий комплекс інструментів (хай почитають підручники). Суть їх спрямованості - у стимулюванні обсягів фізичного виробництва та пропозиції товарів. Поясніть, що збільшення доходів бюджету можливе, якщо будуть зростати обсяги ВВП, тобто коли буде більше вироблятися товарів та надаватися послуг саме внутрішнього походження (виробництва). Що нинішнє зниження доходів є наслідком падіння ВВП, зростання тіньового сектору економіки і неплатежів до бюджету, виведення коштів у офшори саме олігархами ПР, бо якби за цим стояли опозиціонери, то тіньова економіка була б давно знищена, або легалізована. Поясніть їм, бо в іншому випадку – біда настане не лише для людей (ЛОХторату) та для економіки держави, але й виникне загроза для здоров’я (життя) самих правителів. І то - в невдовзі після прийняття такого закону в черговому кінозалі, клубі, чи туалеті і набрання ним чинності (хоча вірніше сказати – безчинства)...
Поясніть це неучам, будь ласка... що одним з основних чинників інфляції є дефіцит пропозиції товарів на внутрішньому ринку, а обклавши зростаючим податком внутрішній випуск і обіг товарів, вони дефіцит підсилюватимуть постійно і регулярно. При цьому у виробників продукції катастрофічно знижуватимуться обсяги обігових коштів, а це – шлях до бартеризації економіки (в ліпшому випадку), або й до повного банкрутства виробників (продавців) продукції, а за ними – до банкрутства банків, а то й... повного банкрутства влади.

Розтлумачте, якщо вони здатні ще зрозуміти, що для того щоб погасити товарний дефіцит, їм треба буде збільшувати імпорт. Але в умовах дефіциту долара на внутрішньому ринку і низьких резервах НБУ курс гривні рухне. Це знову призведе до додаткової інфляції (у т.ч. валютної), викликаної падінням купівельної спроможності гривні. Падіння гривні, у свою чергу призведе до зменшення обсягів імпорту, а значить – до поглиблення товарного дефіциту на внутрішньому ринку. Зростання дефіциту на ринку призведе до зростання цін і до зменшення закупівель постійно падаючих об’ємів виробленої продукції. І так буде протягом кількох послідовних циклів.

Керівництво Мінфіну (Уряду) елементарно беграмотне... Вони абсолютно не розуміються навіть на базових категоріях економіки. Таких міністрів використовувати на державній службі просто шкідливо. Вони не розуміються на тому, що підвищивши податки на рівень інфляції, запустять кілька наступних, послідовних кіл інфляції, що призведе до гіперінфляції і до рецесії одночасно, тобто, призведе до стагфляціїї (оскільки на внутрішньому ринку України їх продукцію вже нікому буде купляти, окрім олігархів) ... Ось вам і команда "ПРОФФФЕСІОНАЛіВ"!?!? Мамо рідна, - хочеться кричати, це ж ідіотизм в квадраті помножений на кретинізм в кубі... .

Погляньмо на європейську Польщу. У 1990 році в Польщі були набагато гірші стартові умови, ніж в України. Поляки "човникували” в Україні і світі. Зовнішній борг був - сім млрд. доларів, в Україні - нуль. ВВП у Польщі був у півтора рази нижчим, ніж в України. Населення у Польщі було 38, 119 млн. чол.. (в Україні було 52 млн. чол.).
Нині:
- населення Польщі 38,6 млн. чол. ( в Україні - 45 млн.);
- ВВП Польщі 480 млрд дол..( в Україні – 180 млрд.дол);
- валютні резерви Польщі – 85 млрд дол.. ( в Україні – 25 млрд. дол).
- середньомісячна зарплата в Польщі 1135 дол.. (в Україні -370 дол.).

Газ однаково купують у Росії, як і ми

Як і чим пояснити покращення "по-польськи”?

А. Фактор зовнішній. Ось що означають європейські можливості, європейська інтеграція і кооперація. Скажете: „Немає на них "Тайожного Союзу” і властивої йому "інтеграційної ефективності обдирання"?!

Б. Фактор внутрішній. Ось що означає польська команда професіоналів. Скажете: "Немає в них, на ті їх 85 млрд. доларів держрезервів "команди профффесіоналів” Януковича і його "папєрєднікав” і властивих їм апетитів... Вони б їх швиденько...”

Що за усім цим стоїть?
Різниця в менталітеті і патріотизмі поляків і українців.. Думайте, якщо є чим!

Володимир ПИЛИПЧУК, академік Академії економічних наук, професор,
для порталу українських офіцерів (Спілки офіцерів України).


: 483 | : Петро_ЛИСЕНКО | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz