Офіційні сайти відомств




» 2013 » Вересень » 3 » "Наша спільна праця спрямована на консолідацію зусиль членів Спілки Офіцерів України довкола української національної ідеї,"- Василь КАСЮК.
09:47
"Наша спільна праця спрямована на консолідацію зусиль членів Спілки Офіцерів України довкола української національної ідеї,"- Василь КАСЮК.

Шановні побратими!
Щиро вітаю Вас із 22-ю річницею створення Севастопольської організації Спілки офіцерів України!
4 вересня 1991 року на звичайній квартирі капітан лейтенанта Олександра Подольного, відбулося 1-ше зібрання офіцерів, які прийняли постанову про створення Севастопольської організації Спілки офіцерів України з чітко визначеною метою – будівництво національних Військово-Морських Сил України. У зібранні, який був подією історичної ваги того часу, прийняло участь 11 офіцерів, а першим її головою було обрано тоді ще капітан-лейтенанта Ігоря Тенюха.
На початку нашої діяльності стояло одне, але найголовніше завдання того часу – відродження національного флоту. І це нам вдалося! Президент України Леонід Кравчук 5 квітня 1992 року видав Указ за №209 "Про невідкладні заходи по будівництву Збройних Сил України”, другим пунктом якого було сформувати Військово-Морські Сили України на базі сил Чорноморського флоту, дислокованих на території України. 6 квітня 1992 року Указом Президента України за №210 "Про Командувача Військово-Морськими Силами України” Командувачем ВМС було призначено контр-адмірала Бориса Кожина.
Згодом організація почала допомагати повернутися на Батьківщину офіцерам, які служили за межами України. Тому зараз з впевненістю можна казати, що члени організації стояли у витоків будівництва Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Сьогодні організація є кращою в Україні, яка працює з врахуванням тих завдань та потреб, що постають перед державою та Збройними силами України. Члени організації завжди приймають активну участь в усіх державних та флотських заходах.
Творення історії Спілки офіцерів України, її сьогодення та майбутнього – обов’язок кожного з нас – рядового члена організації.
Нехай потужне джерело Вашої працездатності і натхнення, незламного оптимізму та творча енергія будуть прикладом служіння патріотичній справі Спілки офіцерів України, примножують її славу та процвітання, наповнюють благополуччям кожного члена організації.
Наша спільна праця спрямована на консолідацію зусиль членів Спілки Офіцерів України довкола української національної ідеї, сприяння науково-обґрунтованому реформуванню і розвитку Збройних Сил України, військово-патріотичному вихованню молоді, дієвому правовому та соціальному захисту своїх членів, військовослужбовців, ветеранів військової служби, членів їхніх родин, допомозі в реалізації ними своїх прав та свобод.
Заради щасливого майбутнього України та її Збройних Сил ми повинні і надалі плідно співпрацювати, прагнути до єдності та порозуміння.
Нехай цей день принесе у Ваш дім щастя та добро, злагоду та радість, мир та любов!
Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!


З повагою
Голова Севастопольської організації Спілки офіцерів України
полковник Василь КАСЮК

http://sevsou.io.ua/


: 456 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz