Офіційні сайти відомств




» 2010 » Вересень » 26 » Усунуто з посади Мирослава Мамчака засновника і керівника телерадіокомпанії «Бриз» ВМС України.
20:24
Усунуто з посади Мирослава Мамчака засновника і керівника телерадіокомпанії «Бриз» ВМС України.

Громадському комітету «Український Севастополь» стало відомо про те, що з посади керівника телерадіокомпанії «Бриз» Військово-Морських Сил Збройних Сил України усунуто Мирослава Мамчака, з іменем якого пов’язане становлення ТРК військових моряків як впливового ЗМІ в Севастополі і Криму. Очевидно, що патріотична українська громадянська позиція п. Мамчака з моменту першої самостійної телевізійної передачі ТРК «Бриз» 21 листопада 1994 р. і до вересня 2010 р. стала одним із важливих чинників, що призвів до такого прикрого рішення.

Ще на початку червня 2010 р. стало відомо про те, що керівництво Севастопольської міської державної адміністрації вимагає від Міністерства оборони України звільнення Мирослава Мамчака.

Численні перевірки діяльності ТРК «Бриз» ВМС ЗС України, які були зорганізовані вказівками певних осіб, не принесли фіксації суттєвих порушень у діяльності Мирослава Мамчака. Наприклад, на останньому засіданні Національної ради 22 вересня ц.р. у рішенні №1331 вказано: «Інформацію про результати планової перевірки ТРК Військово-Морських Сил Збройних Сил України «Бриз», м. Севастополь, взяти до відома».

Представники української громадськості міста з прикрістю сприйняли цю вістку, радикальні проросійські політики з яскраво вираженою українофобською позицією радітимуть, бо звільнення п. Мамчака усуває чи не останню інформаційну перешкоду їх імперським маніпуляціям.

Нагадаємо, що на початку року був незаконно — як показали неодноразові судові засідання — відсторонений від керівництва газетою «Кримська світлиця» Віктор Качула. Дії влади призвели до того, що газета, яка єднала українців півострова і України, припинила своє існування. Редактор газети на посаді не відновлений, незважаючи на існування судового рішення.

Громадський комітет «Український Севастополь».
26 вересня 2010 р.

Українське життя в Севастополі


: 655 | : PORTAL_SOU | : 0.0/0
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz