Офіційні сайти відомств




» 2013 » Вересень » 15 » Львів’яни перші побачили нову книгу Віктора Суворова
23:29
Львів’яни перші побачили нову книгу Віктора Суворова
У львівській книгарні «Є» брати Капранови та директор музею «Тюрма на Лонцького» Руслан Забілий представили книгу колишнього радянського розвідника-утікача письменника, історика Віктора Суворова «Її ім’я було Татьяна». 
«Її ім’я було Татьяна» – це книга про те, як Хрущов прийшов до влади, як Радянський Союз збирався «підсмажити» Європу ядерними зарядами і захопити її, як випробовували ядерну зброю на радянських людях, і ще багато про те, про що не розповідають на уроках історії», – йдеться у повідомленні. 
«Татьяна» – це ядерна бомба, яку Маршал Жуков випробував на власних солдатах з метою довести Хрущову, що ядерну війну можна виграти. Таємничий вибух на лінкорі «Новоросійськ», падіння та зліт «маршала перемоги», кривава боротьба за владу – усе це досліджує колишній розвідник, а нині історик Віктор Суворов. 
Зазначимо, перший офіційний переклад Суворова українською мовою з’явився минулого року – це була книга «Кузькіна мать» про Карибську кризу, ядерне протистояння Радянського Союзу та США та кінець епохи Хрущова. 
Переклад і видання так сподобалися автору, що він вирішив, що віднині першими читачами нових книжок будуть його земляки – українці. 
«Її ім’я було Татьяна» вийшла у серії «Нетабачна історія». Раніше в ній виходили «Кузькіна мать» Віктора Суворова, «Навіщо я народилася дівчинкою?» Габі Кьопп, «Повстанці Одещини та Придністров’я» Сергія Богана. 
Довідка ІА ZIK. 
Віктор Суворов (справжнє ім’я: Володи́мир Богда́нович Різу́н) народився 20 квітня 1947 на Черкащині. Радянський розвідник-утікач, капітан Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Радянського Союзу; історик, дослідник та письменник в жанрі історико-документального та художньо-історичного роману. 
Мешкає у Великобританії. Читає лекції у військових академіях Західної Європи. 
Автор численних популярних книг з історії Другої світової війни та діяльності спецслужб СРСР, аналіз та опис подій в яких значно відрізняються від трактування історії, що викладалась за часів СРСР, трактуванню історії у пострадянських країнах та за їх межами. 
У своїх книгах Володимир Богданович Різун зосереджує увагу на неприпустимості викривлення історії заради пропаганди, а також доводить, що використання комуністичної легенди про історію фактично принижує гідність мільйонів солдат та мирних жителів, що загинули у Другій світовій війні. 
Володимир Різун вперше докладно виклав етапи підготовки СРСР до захоплення Європи та світу: від приведення Сталіним до влади в Німеччині Адольфа Гітлера, Громадянської війни в Іспанії, до створення умов, при яких, у разі вторгнення до Європи Радянського Союзу, жодна країна Європи та світу не заперечувала б такої окупації. 
Факти, викладені ним у книгах, є загальновідомими та відкрито поширюваними, а не такими, що засекречені чи доступ до яких суворо обмежено. Саме такий підхід вивчення історії дає змогу об’єктивно оцінювати події та загальновідомі свідчення історії, а також легко знаходити протиріччя, що викладалися з пропагандистських мотивів, як за часів комуністичного режиму СРСР, так і сьогодні. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація Спілка офіцерів України 
Фоторепортаж Андрія Роя

: 585 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz